Gratis Annonse

Alle Annonser / Elektronikk / Data / Udefinert region
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for 2-bandsrouter EnGenius ESR600SAT. Bygg ditt WiFi med EnGenius ESR600SAT, trådløs router med WDS for både (...)

Til salgs for 695,- kr

2-bandsrouter EnGenius ESR600SAT. Bygg ditt WiFi med EnGenius ESR600SAT, trådløs router med WDS for både 2,4 GHz och 5 GHz. Bruksområde:
• Restauranter, cafe og næringsliv
• leilighet, villa og fritidsbolig
• mm

Xtra Range ™ - ESR600 høye sendereffekts evne er utviklet for å gi utvidet rekkevidde og utvidet dekning slik at familien kan koble til flere enheter i hele huset. ESR600 støtter også flere sikkerhetsfunksjoner og innstillinger, inkludert industri standard trådløs kryptering, for eksempel WPA / WPA2 (Wireless Protected Access) for å hindre uautorisert tilgang til hjemmenettverket; en avansert SPI (Stateful Packet Inspection) brannmur for å blokkere skadelig programvare fra Internett får tilgang til nettverksenheter; MAC-adresse filtrering for å gi bare kjent datamaskiner og enheter nettverkstilgang; og URL-filtrering for å blokkere tilgang til uønskede eller støtende nettsteder.ESR600 håndterer 2x300 Mb / s, og er utstyrt med 4-port Gigabit switch og en Gigabit WAN-port. Dette legger grunnlaget for et stabilt nettverk med høy ytelse for PC-er, smarttelefoner, nettbrett og mer. Den støtter også video streaming med høy kvalitet.

Med ESR600 kan du også enkelt legge til et gjestenettverk, du har også alternativet for din "personlig cloud" ved å koble til en ekstern USB-stasjon.

ESR600SAT er en profesjonell dual-band router for opptil 50 samtidige brukere, men til en pris som gjør det til et meget godt alternative selv hjemme. Se produktet i vår nettbutikk: https://satelittservice.com/produkt/datainternett/tradlost-nettverk/meget-god-2-bandsrouter-engenius-esr600
Datatilbehør
Annet
Ny
Følg nye Elektronikk annonser på Facebook