Gratis Annonse

Alle Annonser / Jobb og tjenester / Fulltidsjobb / Trøndelag / Skaun
portrett, mann, folkeslag, en, skjegg, voksen, mote, modell

Søker jobb

Jeg er en ung og arbeidsvillig mann,22år, utdannet interiørkonsulent .Ønsker gjerne en jobb og det kan godt være renholder ol. fordi renhold og rydding er en meget viktig jobb i dagens samfunn og jeg er glad i å rydde å vaske.Kan også tenke meg jobb i butikk og da kan det gjerne være møbler og interiør eller ting og tang mm.
Fordi jeg og er glad i interiør, gamle hus og mennesker som kan nyte min hjelpsomhet og gode samtaler.
Ble ferdig på med skolegangen i 2019 og flytta tilbake til Trøndelag etter å ha bodd sørafor i 5 år.
Jeg har enda ikke skaffet meg førekort, fordi jeg har gått skoler helt til i fjor . Og da jeg ikke klarte skaffe meg jobb før coronatiden slo inn for fullt , har jeg nå bodd hjemme hos mor og far.
Dette er ikke en ønske- situasjon, men greit for å legge seg opp litt penger. Har fått jobb som tilkalling i et bemanningsbyrå som servitør ,men oppdragene er få.
. Det er god t med offentlige transporter mellom Trondheim og Buvika slik at det er ikke noen problemer å jobbe i byen. Natt og søndager er det mindre.
Jeg har jobbet på miljøstasjonen da jeg gikk ungdoms og vidregående i Trondheim og der ryddet og sorterte jeg mye, og var mye til hjelp og i samtaler med kunder. Hadde og en periode ansvar for ombruksbua der, så jeg liker å jobbe både alene og med andre samtidig som å ha ansvar.Jeg lærer fort og er nøye, og de fleste som kjenner meg vet at jeg er positiv og en "trivelig" kar.
Jeg er i ok form og setter alt som er i min makt til for å gjøre jobben skikkelig,slik at folk blir fornøyd med meg.
Ærlighet er viktig og man må kunne stole på hverandre og være snill og grei. Det er og viktig å si i fra på en pen måte hvis noe er uklart.
Jeg kan være med på å opprettholde et godt arbeidsmiljø og jobbe når dere trenger meg.
Håper på et intervju og ønsker å starte snarest hvis jeg er en heldige.
Med vennlig hilsen Pål
Kontakt info er utilgjengelig i utlandet
249 stk. sidevisninger | Se statistikk
Følg nye Skaun annonser på Facebook
Kjøp og salg Skaun...
119 likerklikk