Gratis Annonse

Alle Annonser / Hobby og fritid / Musikk og konsert / Oslo / Oslo
Ingen bilde for Ary Morais & Band på Dattera til Hagen 4. april, kl 20:00 Bli med på «Varme Vibber i Vinterkulden» (...)

Til salgs for 150,- kr

Ary Morais & Band på Dattera til Hagen 4. april, kl 20:00

Bli med på «Varme Vibber i Vinterkulden» med Ary Morais & Band. Konserten oser av tropisk varme og glede. Musikken er autentisk, fengende, dansbar og emosjonell. Kappverdisk musikk danner et møtested mellom musikalske strømninger som vi kjenner fra brasiliansk bossanova, portugisisk fado og vest-afrikansk rytmikk/ørkenblues. Ary Morais blander dette videre med moderne elementer.

Ary Morais kommer opprinnelig fra Kapp Verde-øyene. Han synger på kappverdisk kreolspråk (som er en miks av portugisiske og vest-afrikanske språk-elementer), og presenterer selvkomponerte låter som viderefører kappverdisk musikktradisjon (med stiler som coladera, morna, batuque og funana) påvirket av norsk jazzmusikk og folkemusikk.

Ary har med seg svært dyktige musikere i bandet som ble etablert i 2016 i Oslo .

Medvirkende:
Ary Morais – sang
Torbjørn Sandvik – gitar
Dag Henning Kalvøy – bass
Ketil Kielland Lund – piano, trekkspill
Kenneth Ekornes – trommer

Velkommen til tropisk beat, varme vibber og inspirerende musikkglede. Kle deg ut, ta med deg godt humør, dansesko og bli med på «Varme Vibber i Vinterkulden» med Ary Morais & Band.

"Sjekk Facebookevent for mer informasjon" https://www.facebook.com/events/223387538851336

Cc: kr 150

Konserten er støttet av Kulturrådet.
Kontakt info er utilgjengelig i utlandet
58 stk. sidevisninger | Se statistikk