Gratis Annonse

Alle Annonser / Kjøretøy / Bil / Vestland / Eid
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Audi A4 B8 2008 modell selges til fordel for ny bil. Bilen har vært i mitt eie siden August 2018. Utroli (...)

Til salgs for 73 000,- kr

Audi A4 B8 2008 modell selges til fordel for ny bil.
Bilen har vært i mitt eie siden August 2018. Utrolig god bil å kjøre, ligger godt på veien.
Den er vedlikeholdt og tatt servicer på jevnlig. EU-godkjent i to år i april 2019. I mars ble det tatt oljeskift på 161 *** km, skiftet drivstofffilter og luftfilter samtidig. Ellers er det byttet hjullager på begge sider fremme.
Bilen er hel og ren inni, når bilen ble kjøpt fra forrige eier var det ørlite rust i bakre del hjulbuer foran, men det meste av dette er tatt. Tilstandsrapporten fra forrige eier ble tatt 26.07.2018, denne var tommel opp på.
Bilen har en bulk fremme på venstre framskjerm, denne kan byttes før salg. Kom fra et lite sammenstøt med vedstabel i gangfart. Ellers er det to riper på bakre støtfanger, dette kommer fra pårygging av annen bil. Ellers er et lite stykke av den ene lista nede under ene bakdøren litt ripet opp, kan få bilde om ønskelig, og noen få rustflekker fremme på panser. Disse er nesten ikke synlige.
Følger med gode sommerdekk, og nesten nye Continental vinterdekk med pigger. Disse ble kjøpt nye i januar 2019, og står på bilen nå. Bilen kjøres jevnlig, mest brukt til langkjøring, pendling mellom skole og jobb. Er montert Pure Highway 400 dab radio med mulighet for bluetooth-tilkobling. Bilen står på Nordfjordeid.

Ta kontakt ved spørsmål eller mer bilder, kan nåes på telefon [nummer] . Send gjerne melding først, ettersom skole og jobb. Prisen er diskuterbar

https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode= [nummer]
Følg nye Eid annonser på Facebook
Kjøp og salg Eid...
217 likerklikk