Gratis Annonse

Alle Annonser / Kjøretøy / Bil / Hordaland / Bergen
Annonsen "Selger min Audi A6, 2.4 L, 170 HK,..." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Selger min Audi A6, 2.4 L, 170 HK, Sedan, 2002 mod, som et REPERASJONSOBJEKT eller DELEBIL. Denne bilen (...)

Til salgs for 12 000,- kr

Selger min Audi A6, 2.4 L, 170 HK, Sedan, 2002 mod, som et REPERASJONSOBJEKT eller DELEBIL. Denne bilen kan en fint fikse opp selv og bruke selv eller selge den videre med god fortjenste. Dersom du er litt handy med bilskruing og bilmekking så kan du få fikset den for noen tusenlapper.

Jeg skal studere til sommeren igjen og har ikke tid eller mulighet til å fikse bilen selv, selv om jeg har veldig lyst til det.

Bilen er kjøpt for ca 1,5 år siden av bilforhandler i Bergen. Den har stått i garasje siden September 2018 (ca 8 mnd). Den er startet regelmessig slik at motor blir varm og for at pakninger skal holde seg bra.
På siste EU kontroll sommeren 2017 hadde den ingen feil eller mangler. Bilen har holdt seg bra og har noen skjønnhetsflekker her og der men ikke mye for alderen. Ikke noe særlig med rust er det heller på bilen, litt i den ene siden på hjulbuen bak.
Bilen starter uten problemer og fungerer utmerket med unntak av de deler som mangler. Batteriet er kjøpt nytt i 2018.

Bilen er helt nydelig å kjøre og har en kraftig V6 motor som går som en klokke. Bilen har 19 toms brede og gode sommerdekk med OZ felger 235/35 R19. Det følger med 4 stk vinterdekk som er orginale Audi vinter alu. felger 205/55 R16 til bilen. (Se bilder)

Bilen er blitt avskiltet nå (April 2019) og trenger ny EU kontroll. Den må fikses og må ha noen deler og repareres for at den skal bli godkjent igjen.

Her er en liste for hva som må repareres:
* Radiator
* Kjølevifte på venstre side bak radiator
* Slange fra radiator
* Støtfangerfeste på høyre side
* Frontfanger
* Venstre sidespeil
* Evt. bulk i venstre sideskjerm foran

Om du lurer på noe eller vil komme å se på bilen er det muligheter for det. Ikke nøl med å ta kontakt, du kan bare sende meg en melding her på Finn, sende en SMS eller ringe meg. Ønsker IKKE kontakt med bilselgere og ønsker kun seriøse henvendelser eller bud.
tid Lagt inn

Følg nye Bil, Bergen annonser på Facebook

182 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play