Gratis Annonse

Alle Annonser / Hobby og fritid / Barneutstyr / Telemark / Porsgrunn
Annonsen "Babybjørn Balance Soft Vippestol Original pris 1.349,- INFORMASJON..." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Babybjørn Balance Soft Vippestol Original pris 1.349,- INFORMASJON VIPPESTOL BALANCE SOFT Ergonomisk v (...)

Til salgs for 500,- kr

Babybjørn Balance Soft Vippestol

Original pris 1.349,-
INFORMASJON
VIPPESTOL BALANCE SOFT
Ergonomisk vippestol med myk og omsluttende design som passer allerede fra fødselen. Morsom og naturlig gynging som trener barnets motorikk og balanse. Ingen batterier er nødvendige. Passer til barn i alderen 0-2 år.

MORSOM OG NATURLIG GYNGING
Ingen batterier behøves, Vippestol Balance Soft drives av ren lekeglede. Barnets egne bevegelser får vippestolen til å gynge. Samtidig som barnet får en morsom gyngestund trenes motorikken og balansen på en naturlig måte.

Den første tiden i barnets liv kan du vugge henne eller han til ro ved å gynge forsiktig på vippestolen med hånden eller foten.

RIKTIG STØTTE FOR HODE OG RYGG
Vippestolen er ergonomisk utformet og gir barnet ditt riktig støtte for hode og rygg helt fra det er nyfødt. Det formsydde stoffsetet former seg etter barnets kropp og fordeler vekten jevnt. Dette fører til at barnet får god støtte og er spesielt viktig for spedbarn som ennå ikke har fullt utviklet muskulatur.

VIPPESTOL OG BARNESTOL I ETT
Vippestol Balance Soft er vippestol og barnestol i ett og kan brukes helt opp til toårsålderen. Fra barnet ditt er nyfødt og til hun eller han har lært seg å sitte oppreist uten støtte kan den brukes som vippestol. Når barnet ditt har lært seg å gå og sitte selv kan du vende på stoffsetet og bruke den som en behagelig barnestol.

PASSER BÅDE TIL HVILE OG LEK
Barnets lekelyst kan snart bli til en gjesp. Vippestol Balance Soft har tre forskjellige stillinger. Med en enkelt og lydløs justering veksler du fra oppreist lekeposisjon til tilbakelent hvilestilling.

PERFEKT PÅ REISEN
Vippestol Balance Soft kan felles sammen og bli helt flat. Praktisk når den ikke er i bruk eller skal med på tur.

UTVIKLET MED BARNELEGE
Dette produktet er utviklet i samarbeid med barnelege. Vi samarbeider med internasjonalt ledende barneleger, jordmødre og barnepsykologer. Deres medisinske ekspertkunnskaper er svært viktige for oss i arbeidet med å utvikle nye produkter. Vi slipper aldri ifra oss et produkt uten å ha fått deres godkjennelse.

TESTEDE OG TRYGGE TEKSTILER
Alle tekstiler i dette produktet er snille mot barnets hud og er helt ufarlige å smake eller suge på. Materialene er godkjente for babyprodukter ifølge Øko-Tex® Standard 100, klass I. Det betyr at de ikke inneholder helsefarlige eller allergifremkallende stoffer. Det synes vi er viktig!
tid Lagt inn

Følg nye Porsgrunn annonser på Facebook

154 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play