Gratis Annonse

Alle Annonser / Kjøretøy / Båt / Viken / Sarpsborg
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Båten ble kjøpt av nåværende eier i Marseille Frankrike i 2005. Den er eu momset, og ligger i Strømstad. (...)

Til salgs for 750 000,- kr

Båten ble kjøpt av nåværende eier i Marseille Frankrike i 2005. Den er eu momset, og ligger i Strømstad. Skal båten tas inn til Norge tilkommer Norske avgifter.

Generelt er båten betydelig påkostet. Vi kjøpte båten for Kr. 1.150.000 levert Sverige. Etter dette har vi påkostet båten Ca. Kr.400 000. Alt er gjort på autorisert marineverksted, og alt av påkostninger og oppgraderinger kan dokumenteres.

Utvendig:
En del krakelering over fenderlist på dekk og langs dollbordene. Dette er ikke uvanlig på eldre båter. Ser ut som flekker i spindelvevtynne sprekker i edderkoppmønster. Båten har vært slik siden jeg kjøpte den, og er til "å leve med". Så om dere skal ha en strøken båt utvendig, må det påregnes noe oppgradering i forhold til det kosmetiske.

Generelt:
Båten selges fordi barna har blitt voksne, og vi har ikke lenger behov for en såpass stor båt med blant annet 3 soverom. Vurderer å kjøpe en noe mindre båt.
Innvendig er båten lys og trivelig. Materialer som er benyttet er lys eik. Her har du som nevnt 3 soverom med totalt 6 faste sengeplasser, 2 bad med dusj. Båten har i 2019 vært på land for bytting av sink og nytt bunnstoff. Kapell/kalesje på flybridge byttet i 2018. Nye flaps i 2017. Radar, autopilot er koplet fra/fungerer ikke. Instrumenter som ikke fungerer: Ekkolodd, rorindikator, knopmåler (bytte vire?), oljetrykkmåler, horn.

Båten er utstyrt med 2stk Caterpillar 3208 motorer som hver yter 358hk. Motorene har gått ca.2300 timer og er meget driftssikre.

Båten er også utstyrt med en generator på hele 11kw.
Følg nye Sarpsborg annonser på Facebook