Gratis Annonse

Alle Annonser / Eiendom / Bolig / Udefinert region
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Adresse: Bentsebrugata 18E, 0476 Oslo Boligtype Leilighet Areal 62 m2 Antall rom 3 roms Etasje (...)

Til leie for 9 000,- kr per måned

Adresse: Bentsebrugata 18E, 0476 Oslo

Boligtype
Leilighet
Areal
62 m2
Antall rom
3 roms
Etasje
5. etasje
Fasiliteter

Møbler
Hvitevarer
Balkong
Dyrehold tillatt

Utfyllende informasjon

En lys, gjennomgående og fullt møblert 3-roms leilighet med separat kjøkken, gang, bad/wc, vestvendt balkong og bod i både kjelleren og på loftet. Sentralfyring. Gratis fellesvaskeri med tørkeskap i kjelleren. Ingen gjenboere.

Sentral og attraktiv, samtidig tilbaketrukket og usjenert beliggenhet i rolige omgivelser på Torshov. Flott utsikt til Myraløkka, Akerselva og Holmenkollen. Offentlig kommunikasjon og et rikt servicetilbud i nærområdet.

Kjøkkenet har alt du trenger: Oppvaskmaskin, kjøleskap, fryser, stekeovn og raust med hyller og skap. Umiddelbar tilgang til balkong.

Soverommene: Nesten ny 150 cm rammemadrass, stort klesskap og kommode i det største soverommet. Et lite skap og 120 cm rammemadrass på gjesterommet.

Kombinert stue og spisestue: Romslig hjørnesofa, 42’’ smart-TV, uttrekkbart spisebord med plass og stoler til opptil 10 personer, bokhylle med skap.

Bad/wc: Varmekabler, dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin.

Entré: Plass til oppbevaring av tøy og yttersko, brann- og lydklassifisert entrédør, porttelefon.

Området: Tre minutt å gå til nærmeste matbutikk (Rema 1000) på Torshov torg, hvor det også er post-i-butikk, frisør, sushi-restaurant og Nille-butikk. Restauranter som Grisen, Caminito og Apsorn ligger også bare et par minutters gange unna. I Vogts gate ligger bl.a. Soria Moria, Kaffebrenneriet, Espresso house, Torshov sport, Platou sport og Strøm-Larsen. Det tar fem minutter å gå til Myrens sportssenter, Klatreverket og Eventyrfabrikken, og ca. samme til Sandakersenteret (Vinmonopolet, bibliotek, blomsterbutikk ++) og Lilleborg (Det andre teatret, bakeri ++)

Husordensregler: Ikke-røyk (men tillatt på balkong), dyrehold tillatt (men skal godkjennes av styret), rolig mellom kl 23-08. Gassgrill og elektrisk grill er tillatt på balkong.
Visningsinformasjon

Ta kontakt for å avtale visning.
Beliggenhet
Følg nye annonser på Facebook