Gratis Annonse

Alle Annonser / Kjøretøy / Bil / Buskerud / Drammen
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Bilen har mye utstyr så som fabrikkmontert Alarm, Cruisecontrol, Aircondition, Navigering, Differensial (...)

Til salgs for 85 000,- kr

Bilen har mye utstyr så som fabrikkmontert Alarm, Cruisecontrol, Aircondition, Navigering, Differensial sperre på forhjulene, Senrallås, Motorvarmer, ABS bremser , Ryggekamera. Utvendig Stylingsett montert. Bilen er økonomisk og bruker ca 0,5 liter diesel på mila. Bilen har 6-trinns manuell girkasse og er veldig lett og behagelig å kjøre. Den er komfortabel og stillegående, samt romslig og praktisk. Passer veldig fint for familie siden den har mye plass med 5 seter og stort bagasjerom. Den har Isofix feste til barneseter. For øvrig har bilen fulgt samtlige servicer og blitt meget pent behandlet. Den har kun hatt meg som eier og har har tatt meget godt vare på bilen. Den er som ny både ut og innvendig. Bør sees og prøves. Ring og avtal tid. (tlf. [nummer] ) BILEN ER FORØVRIG I MEGET GOD STAND.
Toyota
Avensis 2010
2010
180 000 km
Diesel
Manuell
6 gir, ABS-bremser, Airbag, Alarm, Antiskrens (ESP), Antispinn (ASR), Cruisekontroll, EU godkjent, Elektriske speil, Elektriske vinduer, Hengerfeste, Hjul/dekk sommer, Hjul/dekk vinter, Kjørecomputer, Klimaanlegg (Air Condition), Lettmetallfelger, Navigasjonssystem, Oppvarmede seter, Parkeringsensor, Radio/CD, Sentrallås, Servicehefte, Startsperre
Følg nye Bil, Drammen annonser på Facebook