Gratis Annonse

Alle Annonser / Elektronikk / Lyd / Udefinert region
Annonsen "Bluetooth audio mottaker med NFC-teknologi." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Bluetooth audio mottaker med NFC-teknologi. Audio Receiver med Bluetooth og NFC-teknologi, kan plugges i (...)

Pris er ikke oppgitt

Bluetooth audio mottaker med NFC-teknologi. Audio Receiver med Bluetooth og NFC-teknologi, kan plugges inn i et stereoanlegg eller høyttalere. TP-Link HA100 - Bluetooth audio mottaker med NFC-teknologi og rekkevidde på opptil 20m. Bluetooth 4.1, A2DP, 3,5 mm, svart.

Audio Receiver med Bluetooth og NFC-teknologi kan plugges inn i et stereoanlegg eller høyttalere via 3,5 mm mini-jack-kontakt. Du kobler audio-mottakeren til høyttalerene, kobler strømadapteren til en stikkontakt og så bare kobler du en bærbar enhet til og spiller musikk rett til høyttalerne.

HA100 bruker Bluetooth 4.1 og har en rekkevidde på opptil 20 meter, med dette kan du holde telefonen i lommen mens du går rundt i leiligheten din og nyter musikken som spilles gjennom høyttalerne. HA100 kan spare opptil 8 forskjellige enheter til auto-paring. Du kan hvis den mobile enheten støtter NFC også sammenkoble enheten med denne praktiske teknologien.

• Bluetooth 4.1
• NFC
• 3,5 mm mini-jack

HA100, 3,5 mm - 3,5 mm kabel, 3,5 mm - RCA-kabel, 5V 1A strømadapter med Micro-B-kabel og manuell inkludert i pakken.

Dimensjoner (BxDxH): 95x135x70mm. Se produktet i vår nettbutikk:

https://satelittservice.com/produkt/tilbud-og-lagersalg/tp-link-ha100-bluetooth-audio-mottaker-med-nfc-teknologi#product-tabs1
tid Lagt inn
Produktkategori
Øvrig utstyr
Varens stand
Ny

Følg nye annonser på Facebook

133 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play


Søk