Gratis Annonse

Alle Annonser / Elektronikk / Annet elektronikk / Nordland / Vestvågøy
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for DAB E.SYBOX HYTTE/BOLIG PUMPE Alt i en boks – Helt enkelt E.sybox – DAB´s prisvinnende og pattenterte (...)

Til salgs for 7 000,- kr

DAB E.SYBOX HYTTE/BOLIG PUMPE Alt i en boks –
Helt enkelt E.sybox –

DAB´s prisvinnende og pattenterte, elektronisk system for vannforsyning og trykkøkning. Systemet består av turtallsregulert selvsugende pumpe, frekvensomformer, temperatur-, trykk- og flow-sensorer, to liters ekspansjonskar, tilbakeslagsventil og et enkelt og bruker­vennlig grensesnitt med en høyoppløselig LCD-skjerm. Alt i en boks.
Den kobles enkelt opp med vann inn og ut, og strøm via stikkontakt. E.sybox kan installeres liggende eller stående, og det finnes, som tilbehør, docking- stasjoner som gjør det raskt og enkelt å koble fra/til enheter, om det skulle bli nødvendig. Med de doble dockingstasjonene kan du koble sammen opp til fire enheter, som kommuniserer via Wi-Fi, altså ingen ledninger. Enheten er godt egnet til bruk i enebolig, mindre boligkompleks og industri. Den er meget kompakt og lett – kun 25 kg. Dette gjør den også perfekt for bruk på hytta. Er du redd for at anlegget skal fryse, kobler du det raskt og enkelt ut av docking-stasjonen, tømmer den for vann, og tar den med deg hjem. Maks løftehøyde: 63,5 m Maks sugehøyde: 8 m Maks kapasitet: 72 m3/t (120 l/min) Maks arbeidstrykk: 8 bar Maks arbeidstemperatur: 40°C.

Denne er kjøpt ny men er aldri blitt brukt eller montert.

Nypris over 15 000,-
Ny
Følg nye Vestvågøy annonser på Facebook