Gratis Annonse

Alle Annonser / Jobb og tjenester / Fulltidsjobb / Viken / Drammen
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Diana Valle skal ta norskprøven i første uke av desember. Hun er veldig flink med språket og regner med (...)

Søker jobb

Diana Valle skal ta norskprøven i første uke av desember. Hun er veldig flink med språket og regner med å bestå B1/B2 nivå.
Hun har en bachelorgrad i anskaffelse og forsyningsledelse fra Makerere University og utdannelsen ble godkjent av Nokut i 2017. Nå leter hun etter jobb og er klar til å starte på kort varsel.

Diana har vært i arbeidspraksis/trening i til sammen 6 måneder i Norge og har fått gode referanser. Hun har erfaring i dataregistrering, kontor- og administrasjonsledelse og innkjøp fra hjemlandet.
Hun han søkt noen jobber, og har vært innkalt til noen få intervjuer men har ikke vært den utvalgte kandidaten ved disse stillingene.

Dianas tidligere kollegaer beskriver henne som hyggelig, pliktoppfyllende, en som alltid stiller opp for kundene, en med en stor arbeidskapasitet, pålitelig, lagspiller men jobber også godt selvstendig, og ser hva som trengs å gjøres.
Følg nye Fulltidsjobb, Drammen annonser på Facebook