Gratis Annonse

Alle Annonser / Eiendom / Bolig / Oslo
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Leiligheten ble utvidet og oppusset i 2012 og holder god stand. Kjøkken ble oppusset i 2019. Eier direk (...)

Til leie for 6 500,- kr per måned

Leiligheten ble utvidet og oppusset i 2012 og holder god stand. Kjøkken ble oppusset i 2019.
Eier direkte kontakt: mhr [nummer] @gmail.com
mhr [nummer] @ gmail com

Bad i god standard med kombi-vaskemaskin og tørketrommel. Kjøkken med alt du trenger av hvitevarer, og kan leveres med inventar. Masse oppbevaringsplass for klær og andre gjenstander med stor garderobe, skap i gangen og vitrineskap i stuen. Veldig god sovesofa fra Sovesofaspesialisten på Sandaker, som du ikke trenger å tre på sengetøy hver gang den brukes, bare brett inn sofaen og legg dyna under sjeselongen. 50 tommer TV med Chromecast er montert i stua. 50/50 mbit internett inkludert.
Kort gåavstand til 54 og 37 bussen, samt ikke langt unna Nydalen T-bane stopp og trikkeholdeplass på Torshov. Godt utvalg av butikker, med Meny, Rema, Kiwi og søndagsåpne butikker i nærheten. Ligger rett ved Akerselva og flere parkområder som Voldsløkka. FitnessExpress ligger rett over elva og tilbyr billig trenings-fasiliteter uten binding. Gåavstand til Storo Storsenter.
Eier direkte kontakt: mhr [nummer] @gmail.com

mhr [nummer] @ gmail com
Leilighet
37 m2
1 soverom
Aircondition, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Dyrehold tillatt, Garasje/P-plass, Hvitevarer, Kabel-TV, Møbler, Peis/Ildsted, Rolig, Sentralt
Følg nye Oslo annonser på Facebook
Kjøp og salg Oslo ...
867 likerklikk