Gratis Annonse

Alle Annonser / Kjøretøy / Bil / Vestland / Bergen
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Pent brukt VW e-Up elbil luftes for salg. Bilen er en 14 modell registrert i slutten av 2013. Alle servi (...)

Til salgs for 60 000,- kr

Pent brukt VW e-Up elbil luftes for salg. Bilen er en 14 modell registrert i slutten av 2013. Alle servicer er fulgt. EU godkjent uten anmerkninger til 06.2021. Gode piggfrie vinterdekk på alufelger.

Bilen er meget økonomisk i drift og bruker lite strøm. Jeg har kjørt Bergen - Trøndelag på våren med bilen, og brukte til sammen 1 time og 10 minutter med lading på hele turen.

Selv om bilen er liten er det imponerende med plass. Bunnen i bagasjerommet kan fjernes slik at man får dypere bagasjerom. Baksetene kan slås ned nesten helt flatt slik at den blir som en liten varebil. Man kan også kjøpe takstativ og taksboks.

Her kan man få en meget rimelig bil som nesten er gratis å eie. Man parkerer gratis på parkometer, betaler halv pris i by-garasjen mm. Halv pris på ferger. Under halv pris gjennom bomringen. Rimelig hurtiglading i forhold til bensin og diesel. For ca. en 50 lapp på hurtiglader kan du kjøre Bergen - Voss. Rimelig forsikring og rimeligere service/vedlikehold på grunn av mindre deler i forhold til på en vanlig bil.

Bilen selges rimelig fordi den bare vil lade på offentlige hurtigladere. Dette kan ordenes på verksted hvis man ønsker. Jeg venter på svar fra importør om det kan dekkes av reklamasjon. I følge VW er det ikke fare for at den slutter å lade på Hurtiglading siden det er to forskjellige system. Hvis man ikke har ladeplass hjemme har det ikke noen praktisk betydning siden man da er avhengig av å lade på hurtiglader uansett. Hurtiglading går veldig kjapt på denne bilen. Hvis bil og batteri er varmt lader man fullt på mellom 15-25 minutter. Som oftest er jeg den siste som kommer og første som drar fra ladestasjonene. Mange kjøpesenter og butikker har hurtiglader slik at man kan gjøre unna handlingen mens man lader.
Volkswagen
e-Up
2014
73 500 km
Elektrisitet
Automat
ABS-bremser, Airbag, Alarm, Antiskrens (ESP), Antispinn (ASR), Cruisekontroll, EU godkjent, Elektriske speil, Elektriske vinduer, Hjul/dekk sommer, Hjul/dekk vinter, Kjørecomputer, Klimaanlegg (Air Condition), Lettmetallfelger, Navigasjonssystem, Oppvarmede seter, Parkeringsensor, Radio/CD, Sentrallås, Servicehefte, Startsperre, Takluke
Følg nye Bil, Bergen annonser på Facebook