Gratis Annonse

Alle Annonser / Eiendom / Tomt / Aust-Agder / Risør
natur, vann, elv, reise, landskapet, bro, treverk, sommer

Til salgs for 475 000,- kr

Endetomt tiltenkt moderne helårshytte på 80 kvm med takterrasse. Fra takterrassen vil det antakelig være utsikt til havet, og ly grunnet beliggenheten. Det er også mulig å bygge en vertikalt delt hytte slik at man f.eks. kan leie ut eller selge den ene delen. Eventuelt kan man søke Risør kommune om å bygge en hytte i en annen stil.

Tilknytning til vei, vann og avløp er betalt og opparbeidet. Prisen for dette var 300 000 kr, så tomten i seg selv selges veldig billig.

Tomten ligger usjenert innerst på området, og det er derfor ingen støy fra forbipasserende biler. Det er kun 3 min å gå ned til Hødnebøkilen.

Øysanglia er et hytteområde under etablering med flere funkishytter under oppføring. Se bilde for stilen på hyttene.

Oppgjør vil foretas av megler/advokat. Omkostninger betales av kjøper.

Tomten ligger i et nyere hyttefelt på Øysang- et landlig område med gårder og småbruk, som byr på nærhet til havet, og naturen. Her er gode muligheter for båtliv, fiske, bading, tur og rekreasjon!

Øysanglia er et felt med hytter utformet i moderne stil. Det er tilknyttet Jegertunet hotell og Jegertunet hyttefelt.

I Hødnebøkilen er det mulig å leie båtplass i kommunalt bryggeanlegg. Det er en asfaltert sti/ snarvei fra feltet som fører ned til kilen, i tillegg til bilvei ned.

Her ligger også et lite ferjeleie, hvor man kan ta Norges eldste bilferje i tre, MF Øisang, inn til Risør sentrum og til en øy i skjærgården, Lille Danmark, som har flotte fellesområder og fine badestrender.

Det er kort vei til ferskvannet Skarvann med fint opparbeidet badestrand. Her er bade- og fiskemuligheter, og muligheter for leie av kano.

Jegertunet hotell har fasiliteter som utendørs badebasseng, kafè, tennisbane m.m. Og hos "Hest i villmark" kan familien få seg en tur på hesteryggen.

Kragerø Resort ligger kun 20 min. unna med spahotell, 18- hulls golfbane, restauranter og treningssenter. Og her har man også ferjeleie med kort overfart til Kragerø.

Risør- den hvite by ved Skagerrak- er kjent for sin gamle, hvitmalte trehusbebyggelse og for sine festivaler og kulturarrangement. Her kan nevnes Risør kammermusikkfestival, Villvin festivalen og Risør Trebåtfestival.

Kragerø- perlen blant kystbyene- er kjent for sin unike skjærgård og rike kulturliv.
Kontakt info er utilgjengelig i utlandet
1241 stk. sidevisninger | Se statistikk
kart, geografi, kartografi, illustrasjon, retning, melding, reise, state
treverk, tre, familie, bygning, uttrykk, arkitektur, bolig
vann, reise, panorama, turisme, båt, by, byen, havnen
transport, vann, båt, skip, håndverket, reise, hav, havnen
folkeslag, utendørs, butikk, nettoinntekt, mann, horisontal, kvinne, restaurant
kart, kartografi, illustrasjon, reise, reise, vertikal, omkrets, geografi
Følg nye Risør annonser på Facebook
Kjøp og salg Risør...
64 likerklikk