Gratis Annonse

Alle Annonser / Jobb og tjenester / Fulltidsjobb / Oslo
Annonsen "Er du en energisk, aktiv, strukturert, frisk, omsorgsfull..." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Er du en energisk, aktiv, strukturert, frisk, omsorgsfull og engasjert person på jakt etter jobb? Vi t (...)

Stilling ledig

Er du en energisk, aktiv, strukturert, frisk, omsorgsfull og engasjert person på jakt etter jobb?

Vi trenger 5 nye ansatte. Jobben består av å være assistent for en 14 år gammel gutt! Men hjelper med alt fra av/påkledning, dusjing, lekser, medisiner, mating, leking, kinoturer, reiser +++ Morsom jobb for rette personer! Det er ingen krav til utdanning, men du må klare skape god kjemi med gutten, og være dyktig til å jobbe selvstendig!

Vi trenger både deltid og heltidsansatte! Tilkalling og korttidsansatte er ikke aktuelt. Du må være fysisk normalt sterk da stillingen innebærer endel manuelle løft av en 14 år gammel gutt fra. Du må tåle hygiene oppgaver, og være strukturert og ordentlig på jobb da man gir medisiner og har ansvar for mye medisinsk utstyr.

Krav: Du må kunne levere plettfri vandelsattest. Du må også snakke flytende Norsk og være normalt skolesterk, da stillingen innebærer endel skole/leksehjelp. Det er ønskelig at du har førerkort, men ikke ett absolutt krav! Du kan ikke røyke under arbeidstid da gutten er veldig lungesyk.

Send søknad og cv på: [e-post]

Følg nye Oslo annonser på Facebook
Kjøp og salg Oslo ...
828 likerklikk

475 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play