< Tilbake til alle annonser + Ny gratis annonse

Gratis Annonse - Hvitevarer, Mandal


Til salgs for 9 900,- kr

eske, container, papp, treverk, innendørs, forsendelse, avgang, retro
Jeg selger en ny og ubrukt Fairfax støvsuger, som regnes for å være en av de beste støvsugerne i Norge. Den er supergod for de ønsker et rent inneklima. Den kan også rense tepper og møbler, suge opp vann, fjerne midd fra madrasser og sengetøy, brukes som luftrenser, luktfjerner, gassfjerner og luftdesinfisering. Ny pris er kr 20.000 fra Forhandler. Jeg selger den for kr 9.900 ubrukt.

Vann kan kobles til ved rensing av tepper, møbler osv. Ekstra deler, samt såper til rensing kan kjøpes på www.fairfax.no

Fairfax Miljømaskin er konstruert for å gi full ytelse år etter år, uten behov for spesiell service eller ettersyn. Den har en spesiell konstruksjon, kombinert med høy teknologi og et patentert filtersystem.

Fairfax maskinen kommer i orginal emballasjen med Garanti. Den ble kjøpt i våres. Forhandler vil få beskjed slik at Garantien overføres til ny eier. All informasjon fra nettsiden om Daglige oppgaver, Montering og Vedlikehold har jeg på pdf, i tillegg til at et hefte med informasjon ligger ved maskinen.

Jeg selger pga. andre nødvendig utgifter. Dette er et svært godt tilbud for en helt ny og ubrukt maskin. Du vil få en topp støvsuger og rensemaskin som holder i årevis.

Maskinen hentes sentralt i Mandal. Evt. mulig med levering. Den kan også sendes med levering på døren.

https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=107260812&fks=107260812
pris Pris
Til salgs for 9 900,- kr
tid Lagt inn
region Region
kategori Kategori
Produktkategori
Støvsuger
Varens stand
Ny
Kontakt info
Kontakt info er utilgjengelig i utlandet
242 stk. sidevisninger | Se statistikk
del Del på Facebook
rediger blyant Endre på noe?
søppelbøtte Har du solgt?
til topps Til topps igjen?

Følg nye Mandal annonser på Facebook

119 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonserSøk