Gratis Annonse

Alle Annonser / Kjøretøy / Bil / Viken / Skedsmo
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Praktisk og fleksibel familiebil med lav kilometer selges.Vi har vært superfornøyd med bilen men grunnet (...)

Til salgs for 20 000,- kr

Praktisk og fleksibel familiebil med lav kilometer selges.Vi har vært superfornøyd med bilen men grunnet endrede behov var tiden nå inne for å bytte til noe som har plass til 3 barneseter bak.

Denne utgaven er utstyrt med 2 liters selvpustende bensinmotor på 145 hk. I motsetning til 1.8, bruker denne ikke noe mer olje enn det man forventer. Den gjør bilen ganske sprek og gir tillitvekkende og gode kjøreegenskaper (den er bygget på samme tekniske plattform som Volvo S40/V50). Denne har også registerkjede, ikke reim. Så den skal ikke byttes.

Venstre side møtte en stolpe på en eller annen parkeringskjeller, men siden lakken ikke er blitt ødelagt. Ellers har bilen en del rust, noen riper, steinsprut og merker etter dører fra andre biler. Mye av det man forventer i en 13 år gammel bil.

Det smarteste med denne bilen er skyvedørene. Gull verdt på trange parkeringsplasser, samtidig som det gir enkel adkomst til baksetene.

Baksetene kan skyves i lengderetningen. Setet i midten er smalere, og egner seg best for barn, men hvis dette setet ikke er i bruk, kan sitteputen felles ned under venstre setets sittepute. Dermed kan et smart, lite bord med to koppholdere vippes opp fra sitt skjulested under høyre sittepute. To voksne sitter overraskende bra i de to bakerste setene. Det er ettermontert radio med CD, bluetooth, mp3 og dab+.

De fem bakerste setene kan enkelt slås ned slik at du får et lasterom med flatt gulv med en total lengde på nesten to meter.

Anmerking på siste EU kontroll var dårlig kontakt ved tilhengerfeste og ikke fungerende 3 stopplys. Dette ble utbedret. Ellers alt var i orden, godkjent til april 2020.

Den trenger service og oljeskift. Eller er den “good to go”

Ønsker ikke en lang salgsprosess. Vi har derfor valgt å prise bilen til en særdeles hyggelig pris. Bilen selges som den er.

Årsmodell 2006
1. gang registrert 28.12.2006
Kjørt [nummer] km
Drivstoff Bensin
Effekt 145 Hk
Sylindervolum 2
Vekt1 400 kg
Antall seter 7

Prisen inkluderer omregistrering på 1 618 kr

Utstyr:
Sommerhjul
Vinterhjul
Sentrallås
El.vinduer
CD-spiller
Elektriske speil
Oppvarmede seter
Servostyring
Airbag foran
Sideairbager
Klimaanlegg
Hengerfeste, fast krok
ABS-bremser
Antispinn
Antiskrens
AUX-inngang
Air Condition
Bagasjeromstrekk
Bluetooth
Handsfree opplegg
Isofix
Kjørecomputer
Lettmet. felg sommer
Lettmet. felg vinter
Lyssensor
Midtarmlene
Mørke ruter bak
Radio DAB+
Radio FM
Regnsensor
Takrails
Mazda
5.
2006
112 000 km
Bensin
Manuell
Airbag, Antiskrens (ESP), Antispinn (ASR), EU godkjent, Elektriske speil, Elektriske vinduer, Hengerfeste, Hjul/dekk sommer, Hjul/dekk vinter, Kjørecomputer, Klimaanlegg (Air Condition), Lettmetallfelger, Oppvarmede seter, Radio/CD, Sentrallås
Følg nye Skedsmo annonser på Facebook
Kjøp og salg Skedsmo...
594 likerklikk