Gratis Annonse

Alle Annonser / Eiendom / Bolig / Trøndelag / Steinkjer
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Lys og fin leilighet beliggende sentralt på Sparbu. Leiligheten ligger skjermet til, med kort vei til je (...)

Til salgs for 980 000,- kr

Lys og fin leilighet beliggende sentralt på Sparbu. Leiligheten ligger skjermet til, med kort vei til jernbane . Leiligheten har lyst å pent kjøkken, romslig bad og stort soverom og stue. Nærområdet kan tilby fine og landlige turområder, kort vei til Steinkjer med kjøpesenter og enkel adkomst. Gangen har liggende lyst panel på vegger og laminat på gulv . Til høyre ligger soverommet, rett fraligger badet og til venstre er stue/kjøkken. Gode rom inndelinger som avdeler sove og stue avdeling.

Soverom. Stort å romslig soverom med nyere vindu. På veggene er det panel / malt tapet , på gulvet er det laminat. Soverommet har godt med plass for seng og evt skrivepult/ skap. Det er blitt satt opp en lettvegg på soverommet som gir en stor garderobe løsning. I garderoben er det panelet flater og godt med plass for oppbevaring av klær å div. Garderoben har mye skapplass, her har vi også et sikringsskap . da mye av det elektriske nylig ble oppdatert.

Kjøkken. Lyst å pent kjøkken . Innredningen er hvit og benkeplaten er trefarget. Kjøkkenet har en L-form med overskap på en vegg . Over benkeplaten er det brune flis som bryter opp den hvite innredningen . Det er avsatt plass til hvitevarer . Det er fullt mulig å supplere med en kjøkken øy.

Stue. Stor og romslig stue med god plass for en sofakrok å spisegruppe . Fra stuen et det direkte utgang til veranda . Det er også lagt inn brebånd .

Bad . Lyst baderom med hvite flis på vegger å gulv. Rommet har nyere innredning og det er innsatt dusjkabinett . Det er ikke registert noe fukt eller skadet . Det er varme i gulv og opplegg for vaskemaskin.
Leilighet
57 m2
1 soverom
Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Hvitevarer, Kabel-TV, Turterreng
Følg nye Steinkjer annonser på Facebook