Gratis Annonse

Alle Annonser / Eiendom / Bolig / Utlandet
Annonsen "Leiligheten ligger 500 m fra det vakre Svartehavet..." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Leiligheten ligger 500 m fra det vakre Svartehavet omgitt av Thracian Cliffs Golf & Beach Resort, 5 (...)

Til salgs til høystbydende over 280 000,- kr

Leiligheten ligger 500 m fra det vakre Svartehavet omgitt av Thracian Cliffs Golf & Beach Resort, 5 minutter med bil fra Kavarna og 45 minutter med bil fra Varna I Bulgaria.

Leiligheten er en del av et avslappende leilighetskompleks med svømmebasseng og 24 timers service.

Leiligheten er på 90,95 m2 og består av 2 soverom, ett bad, et mindre toalett ved inngangen, åpen løsning med stor stue og kjøkken. I tillegg har den en romslig balkong med utsikt til svømmebassenget felles for leilighetskomplekset.

De andre leilighetene i komplekset i er i all hovedsak eid av andre nordmenn.

Stedet befinner seg like ved et nydelig golfanlegg og i nærheten av naturreservatet National Reserve Park Yailata. Det er også flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet. Den sjarmerende byen Kavarna ligger bare 5 minutter unna med bil. Andre spennende resorter, deriblant Golden Sands og Albena, er 20 minutter unna. Varna, en nydelig havneby med spennende butikker og yrende folkeliv, ligger 45 minutter unna med bil.

Foruten om leiligheten, tilbyr komplekset treningsrom og svømmebasseng. Servicepersonellet er behjelpelig ved andre ønsker. Til en overkommelig pris vasker de klær og utfører utvask av leilighet.

Leiligheten selges fullt møblert med basisutstyret som er der.

Leiligheten ligger også ute på bulgarianproperties.com. Her er link til prospektet på den siden: http://static.bulgarianproperties.com/property-pdf/offer_N48756_en.pdf

Når vi ikke har brukt leiligheten selv, har vi leid den ut via airbnb. Den har blitt flittig utleid og har mange gode referanser, som kan sees på annonsen her på airbnb: https://www.airbnb.no/rooms/3122124
tid Lagt inn
region Region
Boligtype
Leilighet
Areal
90 m2
Antall soverom
2 soverom
Fasiliteter
Aircondition, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Hvitevarer, Møbler, Rolig, Turterreng , Utsikt, Vektertjeneste, Ventilasjon

Følg nye annonser på Facebook

188 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play