Gratis Annonse

Alle Annonser / Eiendom / Hytte / Oppland / Nord-Aurdal
Annonsen "Fritidsleilighet på fjellet, Sanderstølen. Visning: 2 og 3 desember 2017." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Fritidsleilighet på fjellet, Sanderstølen. Visning: 2 og 3 desember 2017. Ring [nummer] for nærmere (...)

Til salgs for 460 000,- kr

Fritidsleilighet på fjellet, Sanderstølen.

Visning: 2 og 3 desember 2017. Ring [nummer] for nærmere avtale!

Mer informasjon på egen Facebook side:
"Leilighet på Sanderstølen - Privat"

Gode utleie muligheter!
Ønsker du selv å prøve leiligheten først, så ringer du Sanderstølen på tlf. [nummer] og ber om å få leie rom nr. 131 i den perioden du ønsker, uten forpliktelse om kjøp.

Leiligheten ble oppusset i 2014 og inneholder oppholdsrom/stue og bad og er på til sammen 19 kvm. Oppholdsrommet er møblert med en sovesofa, salong bord og et nedfelbar spisebord. Det er installert en kjøkkenbenk med et integrert kjøleskap og med kjøkkenskap oppe og nede. Skap i gang. Badet er flislagt og inneholder dusj og wc. Mulighet for RiksTv. Det er flere eiere som har leiligheten som egen fast bolig. Alt inventar er inkludert i prisen!
Man har tilgang til Sanderstølens fasiliteter med blant annet restaurant, bar, nattklubb, svømme basseng og treningsrom. Det blir stadig arrangert tilstelninger, forskjellige arrangementer, dans med mer.
Området kan by på mange fine turmuligheter rett utenfor døren og som passer alle nivåer eller at man kjører til andre deler av Golsfjellet. Sanderstølen er et godt utgangspunkt for varierte sykkelmuligheter med mange fine ruter på ca 40-70 km. Om du liker stisykling/ terrengsykling, grussykling eller landevei, er mulighetene mange. Skiterrenget er variert og lett tilgjengelig for både små og store, ung og gammel og løypene starter rett uten for anlegget. Til sammen kjøres det i regi av Tisleidalen Løypelag, ca 150 km skiløyper i området rundt Sanderstølen. Løypenettet i området kan tilby nærmere 300 km oppkjørte løyper.
Sanderstølen ligger 850 m.o.h langsmed riksvei 51, midt mellom Fagernes/Leira i Valdres og Gol i Hallingdal.
tid Lagt inn
Beliggenhet
På fjellet
Antall sengeplasser
2 sengeplasser
Fasiliteter
Badestue, Basseng, Garasje/P-plass, Husdyr tillat, Hvitevarer, Internetttilgang, Kjøkken, Møbler, Peis/Ildsted, Rolig, Strøm, TV

Følg nye Nord-Aurdal annonser på Facebook

109 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play


Søk