Gratis Annonse

Alle Annonser / Eiendom / Annen eiendom / Rogaland
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Da har vi kommet til den konklusjonen at vi ønsker å selge ZAZA AS, dette grunnet mer behov for fritid o (...)

Til salgs for 1 234,- kr

Da har vi kommet til den konklusjonen at vi ønsker å selge ZAZA AS, dette grunnet mer behov for fritid og sammvær med familie.

ZAZA har blitt drevet som en hobby i mitt eie 4 år og har en sunn økonomi, og for tiden er halve salgs summen penger som følger med på konto og resten dekket av varelager med god margin. Kan man ta konseptet hjem eller til egne lokaler vil leie avtale frafalle og inntjeningen bli desto større.

Vi håper noen kunne tenke seg å ta stafettpinnen videre og sette sitt preg på konseptet eller ta det til nye høyder. Dette kan være enten hobby eller levebrød alt etter hvor mye tid og arbeid man legger ned. Etablert nettside med nettsalg og mange følgere på FB Gode kontakter med engros levrandører og forholdsvis kort leverings tid gjør at man ikke trenger å sitte med mye varer på lager.

Så om noen er nysjerrige og har en grynder i magen så tar dere kontakt på [nummer] / [nummer] eller send en mail på [e-post]

Sjekk vår hjemmeside http://www.zaza.no
Følg nye annonser på Facebook