Gratis Annonse

Alle Annonser / Dyr / Katter / Nordland
Annonsen "Hallo :-) Ønsker kattungen / katten din ett godt hjem !?" er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Hallo :-) Ønsker kattungen / katten din ett godt hjem !? :-) Da kan du ta kontakt med meg, for jeg kan (...)

Ønskes kjøpt

Hallo :-)

Ønsker kattungen / katten din ett godt hjem !? :-) Da kan du ta kontakt med meg, for jeg kan gi hun det < 3

Men jeg kan ikke ha hanner og ikke korthåret for jeg tåler ikke det... så er katten din langhåret og er en hun katt, så er det bare og ta kontakt :-)

Viste du at en han katt har annet spytt enn hun katter !? Å det er noe veldig mange ikke tåler vist de sliter med allergi :-) Nå har du lært noe nytt som er viktig og huske på i livet ditt, tåler du ikke han katter, så tåler du mest sannsyndeligvis hun katter :-) Hvor gannialt er ikke det !? :-)

Får 10 av 10 av alt av tester av dyr når jeg tar, så kan veldig mye om katt og katt interesserer meg mye og det er noe jeg MÅ ha i mitt liv, det gir en indre glede < 3

Jeg har også bare innekatter, dem får knallitetsmat og kvallitetskattesand, flere huler, senger, klatrestativer, leker og flere mat/vann skåler ( litt her og der ), så de har det veldig bra her og det merkes :-)

I tillegg får de mye kos og lek, ligge i sengen med meg, være rundt meg så mye de vil og få den kjærligheten de trenger < 3

Dyrlegebesøk i ny og ned når det virker som ting ikke er som det skal være og sånn ser jeg veldig veldig kjapt om noe er galt.

Så bor du i nærhen og vil gi bort eller selge katten din til [nummer] kr, så ikke nøl med og ta kontakt om min annonse virker fristende for deg og din katt :-)

Håper og høre fra deg, snakkes :-)
tid Lagt inn
region Region
kategori Kategori

Følg nye Nordland annonser på Facebook

281 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play