Gratis Annonse

Alle Annonser / Mote og klær / Kosmetikk / Nordland
Annonsen "Hallo :-) Jeg selger en ny og ubrukt..." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Hallo :-) Jeg selger en ny og ubrukt parfyme av gold mine til 300 kr, vist noen er interessert i og kj (...)

Til salgs for 300,- kr

Hallo :-)

Jeg selger en ny og ubrukt parfyme av gold mine til 300 kr, vist noen er interessert i og kjøpe, så ta kontakt med meg :-)

Det er veldig god lukt, men jeg liker ikke sterke lukter og det har denne her :-) Virke som at den kan passe til noen som er fra 30 år og oppover, for det blir på en måte en type "gammel lukt" om du skjønner hva jeg skal frem til, så jeg trur lukten passer til eldre folk som skal noe kult, hahah :-)

"Fin historie om denne"

Jeg var på en butikk og så på en parfyme som sto til pynt, så spurte jeg kassedamen om denne var den samme som den og hun bare "ja det er den" og jeg tok den jo selvfølgelig fordi jeg trodde på henne... men det skulle jeg vist nok aldri ha gjort, for det viste seg at det ikke var den jeg skulle ha, men en annen som hadde nesten lik flaske også "lurte" hun meg.. ikke ok, gikk ikke og levere den tilbake... ble så jævlig irritert og blir irritert på sånner teite mennesker som klarer og lure til seg kunder på en sånn her måte.. nei fysj !

Å selve parfymen var veldig dyr i seg selv og da skjønner jeg ikke hvordan dem klarer og lure til seg kunder... blir kvalm !

Så skal aldri inn dit igjen for og kjøpe parfymer, det er sikkert og vist :-)

Håper og høre fra deg, snakkes :-)
tid Lagt inn
region Region

Følg nye Nordland annonser på Facebook

201 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play