Gratis Annonse

Alle Annonser / Mote og klær / Kosmetikk / Nordland
Annonsen "Hallo :-) Jeg selger en ny og ubrukt..." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Hallo :-) Jeg selger en ny og ubrukt parfyme av gold mine til 300 kr, vist du er serriøst interessert i (...)

Til salgs for 300,- kr

Hallo :-)

Jeg selger en ny og ubrukt parfyme av gold mine til 300 kr, vist du er serriøst interessert i og kjøpe, så ta kontakt med meg :-)

Den lukter godt, smaker ikke så godt.. men vil si at lukten passer til noen fra 30 år og opp vist man liker parfymer som er litt sterk men på en mild måte :-)

Først sender man en melding "Jeg kjøper, kan du sende?", så svarer jeg "Ja, hva er ditt mobilnummer?", så gir du det og vi tar resten av samtalen der :-) Ingen kjøp uten mobilnummer, dessverre !!!

Kommer ut KIK på alle annonsene mine i november sånn at alle kan kontakte meg for og kjøpe :-D Hvor kult er ikke det !? :-)

*****************************************

Ønsker kun SERRIØSE henvendelser, så er du IKKE interessert i og kjøpe, så trenger du ikke og kontakte meg heller, dette er bare for serriøst interesserte mennesker :-)

لا يمكنك التحدث باللغة النرويجية؟ اكتب لي باللغة الباشتو أو العربية :-)

*****************************************

Ser du kanskje etter ny mobil, klær, sko, bunader, barneklær, deksler eller andre ting.. ikke noe problem :-) Jeg selger, sjekk ut < 3

*****************************************

Håper og høre fra deg, snakkes :-)

Følg nye annonser på Facebook

335 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play