Gratis Annonse

Alle Annonser / Eiendom / Bolig / Møre og Romsdal / Stranda
Annonsen "Velkommen hjem! (Visning 24." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Velkommen hjem! (Visning 24. februar Her har du muligheten til å kjøpe ski-in bolig i nærheten av Norge (...)

Pris er ikke oppgitt

Velkommen hjem! (Visning 24. februar

Her har du muligheten til å kjøpe ski-in bolig i nærheten av Norges beste off-piste-anlegg! Vi sofagrisene har ikke benyttet oss så mye av det, men vi er svært glad for den flotte utsikten fjellene har gitt oss, sommer som vinter. På stua her er det plass til sofagruppe og godstoler for den som heller vil sitte inne, og de to ovnene på kjøkkenet er herlig for den som liker å lage mat. I kjellerstua nede er det muligheter til å ta med kompiser og se på fotball eller se sippete kjærlighetsfilmer uten at resten av huset dømmer deg for det. Forrige eier har laget til en liten hybel i kjelleren, der tenåringen kan trene på å kokkelere før hun eller han flytter hjemmefra en gang. Brannslokningsapparat i begge etasjene. Til sammen har huset fem soverom/kontor/gjesterom. Vi har vært glad for et stort vaskerom, en bod som mannen har adoptert til furtebu med plass til verktøy og plassbygd, kraftig arbeidsbenk, og det romslige kaldloftet som lot oss ta vare på alle flyttekassene fra sist flytting. Ute er det stor hage, og plommetreet i hagen sørger for fin plommefangst i oktober en gang. Tilfeldige fine nøkkeltall: En sentralstøvsuger, med to slanger slik at man når begge etasjene En yttergang med oppheng og fliser på gulvet (Klesoppbevaring er det også i innergangen!) To kjøleskap. Kjøleskapet oppe på kjøkkenet har egen fryserdel som er praktisk i hverdagen. I kjelleren er det god plass til kistefryser. To peiser, en på hver stue, og god lagring til ved i uteboden. Vi har på et tidspunkt hatt fem stappa paller med ved der inne To varmepumper, en i hver etasje Fire rom med varmekabler på (To bad, og to soverom i kjelleren)

Boligsalgsrapport og egenerklæringsskjema kan sendes!
tid Lagt inn
Boligtype
Hus
Areal
212 m2
Antall soverom
5 soverom
Fasiliteter
Aircondition, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Dyrehold tillatt, Garasje/P-plass, Hvitevarer, Peis/Ildsted, Rolig, Turterreng , Utsikt

Følg nye Stranda annonser på Facebook

379 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play


Søk