Gratis Annonse

Alle Annonser / Kjøretøy / Bil / Oslo
Annonsen "Med tungt hjerte selger jeg min lojale, sporty og solide bil." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Med tungt hjerte selger jeg min lojale, sporty og solide bil. Bilen starter og går som en kanon - turbo. (...)

Til salgs for 46 000,- kr

Med tungt hjerte selger jeg min lojale, sporty og solide bil. Bilen starter og går som en kanon - turbo. Bilen har kjørt [nummer] km. Bilen kommer også med nye piggdekk som er kjørt 2 sesonger.

Bilen har blitt kjørt svært pent og blitt tatt godt vare på under mitt eierskap. Som en bilentusiast har bilen alltid vært i tipp topp stand da alle reparasjoner er dokumentert.
Bilens servicer er også fulgt opp punktlig. Det følger altså med dokumenter på alle reparasjoner som er gjort slik at det holdes oversiktlig hva som er gjort med bilen. Bilen er EU-godkjent et år til.

Idag står bilen med et gåent hjullager som vil bli reparert før levering av bil. Bilen har et lite rustpunkt ved bagasjedøren og 3 små riper bak. Ellers er det gjennomført lakkrust på bilen av verdi 25.000,-

Ved interesse; send melding eller ring på [nummer] . Kanskje du kan få gleden av denne kanonen!

Kom gjerne med bud.
(Selges grunnet studie)
Volkswagen
GOLF Sport 1,9 110hk
2004
157 000 km
Diesel
Manuell
ABS-bremser, Airbag, Antiskrens (ESP), Cruisekontroll, EU godkjent, Elektriske speil, Elektriske vinduer, Hjul/dekk sommer, Hjul/dekk vinter, Klimaanlegg (Air Condition), Oppvarmede seter, Radio/CD, Sentrallås, Servicehefte

Følg nye Oslo annonser på Facebook
Kjøp og salg Oslo ...
829 likerklikk

331 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play