Gratis Annonse

Alle Annonser / Jobb og tjenester / Tjenester / Udefinert region
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Jeg jobber som hudpleiekonsulent i mary kay å ønsker å gi kvinner litt egen tid. Nå har vi nemelig kampa (...)

Gis bort gratis

Jeg jobber som hudpleiekonsulent i mary kay å ønsker å gi kvinner litt egen tid. Nå har vi nemelig kampanje å la 55+fjes få lov til å få hudpleiekurs eller facial. Facial kan man velge å hvere alene eller dele det med andre venninner/familie

Er jo for noen snart konfirmasjon, bryllup, utdrikningslag kanskje bursdager på gang. Er dette en god i det som kan skreddersy til deres ønske, gi dere det lille ekstra. utdrikningslag er skreddsydpakke sånn du kan tenke deg bruden kunne satt stor pris på.

SPESIALTILPASSET SERVICE
Den fantastiske, personlige servicen som den Frittstående Hudpleiekonsulenten kan tilby deg, begynner med hudpleiekurset. Takket være måten man jobber på kan jeg betjene deg på dine premisser, og tilby deg de produktene som fungerer best for nettopp deg. Dere vil også få tilbud om en oppfølgende, personlig konsultasjon hvor dere finner ut sammen hvilken sminke som passer best til deg!

EGENTID
Hudpleiekurset er en god mulighet for deg til å slappe av og unne deg noe ekstra. Her får du både vite hvordan du kan ta vare på huden din og legge en lett sminke. Å takke ja til å bli med innebærer naturligvis ingen kjøpetvang.

PRØV PRODUKTER

På hudpleiekurset kan du prøve Mary Kay-produkter på en avslappet og hyggelig måte. Den Frittstående Hudpleiekonsulenten besøker vertinnen og gjestene hennes (3–6 deltakere anbefales) og forteller om selskapet, produktene og hvorfor det er viktig med et bra hudpleieprogram. Deretter får alle sjansen til å stille spørsmål og prøve tilpassede hudpleieprodukter basert på individuelle behov..

Ved kjøp av varer er hudanalyse ink til din hud sånn at du vet akkurat hva som passer best for deg.
Kosmetikk og skjønnhet
Frittstående hudpleiekonsulent Sophie k Mary kay
Følg nye Jobb og tjenester annonser på Facebook