Gratis Annonse

Alle Annonser / Eiendom / Hytte / Østfold / Trøgstad
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Profilert
Ingen bilde for Visning Torsdag 30 . Mai kl 12:00-13:00 Hytte med flott utsikt over Øyeren, båtplass og mye oppgraderin (...)

Til salgs for 569 000,- kr

Visning Torsdag 30 . Mai kl 12:00-13:00

Hytte med flott utsikt over Øyeren, båtplass og mye oppgraderinger de senere år. Hytta ligger i et populært og rolig hyttefelt og er over to plan med 7 sengeplasser derav 2 på hems. Luftig tomt tomt med mye sol. 14 fots Sandstø med 25 hk motor og båthenger følger med. ( nederste bilde)
( kommer på Finn.no i løpet av sommeren hvis den ikke er solgt før).
Det er under 5 minutter gange til egen båtplass ved flytebrygge, strandrett, bading og fisking ved Øyeren. kun en time fra Oslo og 1/2 time fra Lillestrøm.
Det er ca 45 minutter til svenskegrensen ved Ørje.
Det er ca 2 km til Båstad Sentrum med butikker, post, bensin og kafé.
Øyeren er en av Norges mest artsrike innsjøer med over 20 forskjellige fiskesorter. 250 fuglearter er også registrert ved Øyeren. Her kan det fiskes fra land og fra båt.
Hytten ligger i Brøsholen hyttefelt i Båstad som ligger i Trøgstad kommune. Hyttefeltet er en skjult perle og det er ca 25 hytter som brukes aktivt fra april til oktober. Det er et hyttevel og en båtforening i Brøsholen. Hytten er innholdsrik og har god planløsning. Det er trepanel på vegger og tak. Tregulv oppe i stue og kjøkken. Fliser nede på soverom,gang, og bad.
Størrelsen er 58 m2. Bruksareal 61 m2 og Bruttoareal 69m2.

Kjeller en modernisert i senere tid med liten kjellerstue og et soverom, et bad som inneholder vask, dusj og forbrenningstoalett. Det er også et flott inngangsparti nede med trapp opp til stuen. Det er støpt gulv med fliser og varmekabler på badet. Hytten har to innganger. En inngang oppe der det er satt inn ny dør i 2018. Det er også inngang nede. Det er også en bod nede i kjelleren med støpt gulv for lagring som også inneholder en varmtvannstank på 200 liter. El anlegg er oppgradert i den senere tid med automatsikringer. Hytten ligger med utsikt over Øyeren. Det er normal god hyttestandard på det meste av utstyr og innredninger.
Det er selveiet skråtomt på 371 m2
Bilvei helt frem og Parkering på tomten.
Ute er det en veranda med plass til rotting sofa 3+2 som følger med.
Det er en platting foran veranda på bakkeplan med plass til utespisebord og 8 stolersom følger med,og en gressplen på ca 60m2. Gressklipper følger med.
Det er plantet hekk mot veien.
Hytten har innlagt strøm og Sommervann (medio april- medio oktober) Det er en flott vedovn som lager en fantastisk varme oppe i stuen . Ellers er det elekstriske ovner. Det er et flott kjøkken med integrert topp, stekeovn kjøleskap og microbølgeovn. Det er godt med skapplass.

Hytten selges møblert. 1,20 seng på det ene rommet. familiekøyeseng på 1,20 og 90 i det andre.. 3+2 sofa og bord i stuen. Spise bord med 6 stoler. 32 tommer flatskjerm og hvitevarer følger med. Det er flotte turmuligheter i nærheten. Både sommer og vinter.
Det er et sjarmerende utedo bak hytten. Det er også et uthus med en liten veranda hvor det er plass til rundt utebord med stoler (følger med) for å nyte morgenkaffen i solen.. uthuset Kan enkelt gjøres om til et lite anneks. størrelse er ca 5 m2. Hytten har noen skjevheter.
Beregnede omkostninger ved salg til prisantydning er:
dokumentavgift til staten 2,5%
Tinglysningsgebyr pantedokument
Tinglysningsgebyr for skjøte
Ved et salg vil alt av papirarbeid og kjøpekontrakt gå gjennom profesjonelt firma / advokat slik at alt blir gjennomført riktig.
Teknisk verdi på bebyggelse og tomt er 715000.
Hvis du ønsker flere bilder så ta kontakt.

Kommunale avgifter samt vel avgifter er ca 5000 PR år.

Her er det mye plass og det Kan flyttes rett inn og hyttelivet kan begynne å nytes.
Visning kan avtales på kort varsel. Hvis dette høres interessant ut så ta gjerne kontakt.! Velkommen skal dere være! Bud ønskes!

Kjør fra Lillestrøm følg rv 22 mot Båstad 2 km før Båstad, Ta til høyre ned Brøsholveien. hold til høyre ca 2.2 km. Du vil passere 3 gårder før du kommer ned til hyttefeltet. . Hytta ligger til høyre 100 m før du kommer til veiens ende og snuplass. Fra Mysen. Kjør Rv 22. Følg denne gjennom Skjønnhaug og deretter gjennom Båstad. Ta til venstre ca 2 km etter Båstad sentrum. Hold så til høyre i ca 2,2 km. Du vil passere 3 gårder før du kommer til hyttene. Hytta ligger til høyre 100 m før snuplass
Velkommen!
Balkong/Terrasse, Båtplass, Fiskemulighet, Hagemøbler, Husdyr tillat, Hvitevarer, Kjøkken, Møbler, Peis/Ildsted, Rolig, Strøm, TV, Utsikt, Vann i nærheten
Følg nye Trøgstad annonser på Facebook