Annonse

Alle Annonser / Eiendom / Hytte / Østfold / Trøgstad
Profilert
snø, vinter, forkjølelse, bungalow, treverk, vær, meteorologi

Til salgs for 590 000,- kr

Sjarmerende og praktisk hytte over to plan med 7 sengeplasser derav 2 på hems. Fin utsikt mot Øyeren og en luftig tomt med mye sol.
( kommer på Finn.no).
Det er 5 minutter gange til egen båtplass ved flytebrygge, strandrett, bading og fisking ved Øyeren. kun en time fra Oslo og 1/2 time fra Lillestrøm.
Det er ca 45 minutter til svenskegrensen ved Ørje.
Øyeren er en av Norges mest artsrike innsjøer med over 20 forskjellige fiskesorter. 250 fuglearter er også registrert ved Øyeren. Her kan det fiskes fra land og fra båt.
Hytten ligger i Brøsholen hyttefelt i Båstad som ligger i Trøgstad kommune. Det er ca 16 hytter som brukes aktivt fra april til oktober. Det er et hyttevel og en båtforening i Brøsholen. Hytten er innholdsrik og har god planløsning. Det er trepanel på vegger. Tregulv oppe i stue og kjøkken. Fliser nede på soverom,gang, og bad.
Størrelsen er 58 m2. Bruttoareal 69m2.

Kjeller en modernisert i senere tid med liten kjellerstue og et soverom, et bad med som inneholder dusj og forbrenningstoalett. Det er også et flott inngangsparti med trapp opp til stuen. Det er støpt gulv med fliser og varmekabler på badet. Hytten har to innganger. oppe er det satt inn ny dør i 2018. Det er også inngang nede. Det er også en bod nede i kjelleren med støpt gulv for lagring som også inneholder en varmtvannstank på 200 liter. El anlegg er oppgradert i den senere tid med automatsikringer. Hytten ligger med utsikt over Øyeren. Det er normal god hyttestandard på det meste av utstyr og innredninger. Det er selveiet skråtomt på 371 m2
Bilvei helt frem og Parkering på tomten.
Ute er det en veranda med plass til rotting sofa 3+2 som følger med. Det er en platting foran veranda på bakkeplan med plass til utespisebord og 8 stolersom følger med,og en gressplen på ca 60m2. Gressklipper følger med. Det er plantet hekk mot veien.
Hytten har innlagt strøm og Sommervann (medio april- medio oktober) Det er en flott vedovn som lager en fantastisk varme oppe i stuen . Ellers er det elekstriske ovner. Det er et flott kjøkken med integrert topp, stekeovn kjøleskap og microbølgeovn. Det er godt med skapplass.

Hytten selges møblert. 1,20 seng på det ene rommet. familiekøyeseng på 1,20 og 90 det andre 3+2 sofa og bord i stuen. Spise bord med 6 stoler. 32 tommer flatskjerm og hvitevarer følger med. Det er flotte turmuligheter i nærheten. Både sommer og vinter.
Det er et sjarmerende utedo bak hytten. Det er også et uthus med en liten veranda hvor det er plass til rundt utebord med stoler (følger med) for å nyte morgenkaffen i solen.. uthuset Kan enkelt gjøres om til et lite anneks. størrelse er ca 5 m2. Hytten har skjevheter og Det er Setningsskade på baksiden av hytten. Noe vedlikehold må påberegnes .
Beregnede omkostninger ved salg til prisantydning er:
dokumentavgift til staten 2,5%
Tinglysningsgebyr pantedokument
Tinglysningsgebyr for skjøte
Ved et salg vil alt av papirarbeid og kjøpekontrakt gå gjennom profesjonelt firma / advokat slik at alt blir gjennomført riktig.
Teknisk verdi på bebyggelse og tomt er 715000.
Hvis du ønsker flere bilder så ta kontakt.

Kommunale avgifter er ca 3500. PR år.

Her er det mye plass og det Kan det flyttes rett inn og hyttelivet begynne å nytes.
Visning kan avtales på kort varsel. Hvis dette høres interessant ut så ta gjerne kontakt.! Velkommen skal dere være! Bud ønskes!

Kjør fra Lillestrøm følg rv 22 mot Båstad 2 km før Båstad, Ta til høyre ned Brøsholveien. hold til høyre ca 2.2 km. Du vil passere 3 gårder før du kommer ned til hyttefeltet. . Hytta ligger til høyre 100 m før du kommer til veiens ende og snuplass. Fra Mysen. Kjør Rv 22. Følg denne gjennom Skjønnhaug og deretter gjennom Båstad. Ta til venstre ca 2 km etter Båstad sentrum. Hold så til høyre i ca 2,2 km. Du vil passere 3 gårder før du kommer til hyttene. Hytta ligger til høyre 100 m før snuplass
Velkommen!
tid Lagt inn
Fasiliteter
Balkong/Terrasse, Båtplass, Fiskemulighet, Hagemøbler, Husdyr tillat, Hvitevarer, Kjøkken, Møbler, Peis/Ildsted, Rolig, Strøm, TV, Utsikt, Vann i nærheten
Kontakt info
Kontakt info er utilgjengelig i utlandet
418 stk. sidevisninger | Se statistikk
del Del på Facebook
rediger blyant Endre på noe?
søppelbøtte Har du solgt?
til topps Til topps igjen?
møbel
bolig, møbel, interiør, sete, møbler, table
bolig, komfyr, møbel, skap, interiør
soverom, seng, møbel, interiør, bolig, hotell
møbel
bolig, trinn, support, vindu, interiør
møbel
bad, samtids, bad, badekar, dusj, washup, familie
interiør, bolig, møbel, samtids, familie
møbel
snø, vinter, forkjølelse, treverk, skur, vær, meteorologi, fryst
vann, innsjø, refleksjon, fysikk, reise, elv, utendørs, landskapet

Følg nye Trøgstad annonser på Facebook

366 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play


Søk