Gratis Annonse

Alle Annonser / Jobb og tjenester / Fulltidsjobb / Telemark
Annonsen "Hei. Jeg legger ut dette innlegget for min..." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Hei. Jeg legger ut dette innlegget for min fetter og hans kone som trenger jobb snarest!!! Min fetter (...)

Søker jobb

Hei.
Jeg legger ut dette innlegget for min fetter og hans kone som trenger jobb snarest!!!

Min fetter har etter mange års leting igjennom sporløs i Nederland, funnet sin biologiske far og søster. De har nå flyttet hit til Norge for at min fetter kan være nær sin biologiske familie. Begge er bosatt i Porsgrunn.

De er opprinnelig fra Nederland og er nå på en desperat jakt etter jobb til dem begge her i Norge. De har gode kunnskaper i engelsk både muntlig og skriftlig. Norsk er de i gang med å lære seg, men inntil videre, er engelsk det språket de må bruke med tanke på arbeid. De kan selvsagt flytende nederlandsk.

Rick er en 48 år gammel mann som tidligere har jobbet innenfor flere arbeids områder som IT, bilverksted, vindus vask (med ansvar for sitt team på 20 personer), samt innenfor malingsbransjen. Han har jobbet på samtlige steder over flere år. CV gis på forespørsel.

På fritiden er han sanger/ entertainer, noe han også jobbet mye med i Nederland.

Rick er pliktoppfyllende, rask til å tilegne seg nye arbeidsoppgaver og er vant med hektiske arbeids dager. Han har god fysikk med tanke på tyngre oppgaver. Han har også førerkort og bil.
Rick er en utadvendt person med mye godt humør og humor, samt jobber han godt med andre mennesker rundt seg. Han han yter stor kundeservice.

Priscilla er en 38 år gammel dame som tidligere har jobbet som tannlege assistent, samt jobbet i resepsjonen på tannlege kontoret med forfallende kontorarbeid og et stort fokus på kundeservice. Priscilla har også tidligere jobbet med salgsarbeid og helseomsorg for de eldre.

Priscilla er lærevillig og pliktoppfyllende og er vant med hektiske dager på jobb. Samtidig er hun en rolig og strukturert person med godt humør. Hun har et ekstra godt øye for barn og dyr. Hun har mange kurs / diplomer innenfor forskjellige områder. CV gis på forespørsel.

De er begge innstilt på å arbeide med det meste og ønsker seg ut i jobb så raskt som overhode mulig. Alt fra vaskebyråer, produksjonsarbeid, barn, dyr, butikker, helsearbeid, kafeteriaer og selvsagt arbeid innenfor deres felt (Noe som er vanskelig da de kun snakker engelsk og nederlandsk) er av stor interesse. Andre arbeidsområder er også veldig interessant.

Selv om de bor i Porsgrunn kan de også påberegne seg noe reisevei. De er veldig fleksible på arbeidstider og jobber gjerne turnusarbeid.

Jeg håper det finnes noen som kan hjelpe de begge ut i arbeid raskt. Del gjerne innlegget videre fra min offentlige profil. (Finn).

Rick kan nåes på tlf: [nummer] 2 (midlertidig) eller E-mail: [e-post]
Priscilla kan nåes på
E-mail: [e-post]

Man kan eventuelt også kontakte meg på E-mail: [e-post]

Mvh
Finn Andre Hansen

Følg nye annonser på Facebook

242 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play