< Tilbake til alle annonser + Ny gratis annonse

Tilbyr jobb

Annonsen "Interaksjonsdesigner / UX-designer." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Interaksjonsdesigner / UX-designer. Vår kunde er et konsulentselskap med et sterkt og voksende fagmiljø (...)
Interaksjonsdesigner / UX-designer.

Vår kunde er et konsulentselskap med et sterkt og voksende fagmiljø innen brukeropplevelse og design. Vi er på jakt etter deg som brenner for brukersentrert design og som ønsker å jobbe med flere andre engasjerte spesialister innen området.


De leverer alt fra store, samfunnsnyttige løsninger til lettbeinte kreative prosjekter. Vi søker konsulenter med arbeidserfaring innen brukeropplevelser og interaksjonsdesign. I rollen vil du jobbe tett med frontend-utviklere og andre fagspesialister. Det er bra om du har god teknologiforståelse og kunnskap om CSS3 og HTML5. Du ønsker en utadrettet rolle og er vant til å diskutere med kunder, sluttbrukere og utviklere.

Som ideell kandidat har du:Evne til å levere prototyper og skisser av kreative, brukervennlige og helhetlige løsningerLyst til å være en pådriver for brukerinvolveringØnske om å utvikle deg videre og ta et større ansvar for designprosessen i utfordrende prosjekterDu bør:Ha relevant høyere utdannelse innen teknologi eller designHa mer enn 3 års prosjekterfaring innen brukeropplevelse og UX-designKunne fungere som bindeledd mellom forretningssiden og teknologerHa evne til å lede workshops, bygge prototyper og gjennomføre brukertesterHa erfaring med verktøy som Balsamiq, Axure og Adobe Photoshop samt rammeverk for prototyping i HTML.Snakke og skrive norsk flytende / Fluent in Norwegian
pris Annonsetype
Tilbyr jobb
tid Lagt inn
region Region

Følg nye Fulltidsjobb, Oslo annonser på Facebook
Se Kjøp og salg Fulltidsjobb, Oslo gruppa på Facebook ikon
Se Kjøp og salg Fulltidsjobb, Oslo gruppa på Facebook ikon

74 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonserSøk