Gratis Annonse

Alle Annonser / Jobb og tjenester / Fulltidsjobb / Oslo
Annonsen "Interaksjonsdesigner / UX-designer." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Interaksjonsdesigner / UX-designer. Vår kunde er et konsulentselskap med et sterkt og voksende fagmiljø (...)

Tilbyr jobb

Interaksjonsdesigner / UX-designer.

Vår kunde er et konsulentselskap med et sterkt og voksende fagmiljø innen brukeropplevelse og design. Vi er på jakt etter deg som brenner for brukersentrert design og som ønsker å jobbe med flere andre engasjerte spesialister innen området.


De leverer alt fra store, samfunnsnyttige løsninger til lettbeinte kreative prosjekter. Vi søker konsulenter med arbeidserfaring innen brukeropplevelser og interaksjonsdesign. I rollen vil du jobbe tett med frontend-utviklere og andre fagspesialister. Det er bra om du har god teknologiforståelse og kunnskap om CSS3 og HTML5. Du ønsker en utadrettet rolle og er vant til å diskutere med kunder, sluttbrukere og utviklere.

Som ideell kandidat har du:Evne til å levere prototyper og skisser av kreative, brukervennlige og helhetlige løsningerLyst til å være en pådriver for brukerinvolveringØnske om å utvikle deg videre og ta et større ansvar for designprosessen i utfordrende prosjekterDu bør:Ha relevant høyere utdannelse innen teknologi eller designHa mer enn 3 års prosjekterfaring innen brukeropplevelse og UX-designKunne fungere som bindeledd mellom forretningssiden og teknologerHa evne til å lede workshops, bygge prototyper og gjennomføre brukertesterHa erfaring med verktøy som Balsamiq, Axure og Adobe Photoshop samt rammeverk for prototyping i HTML.Snakke og skrive norsk flytende / Fluent in Norwegian
tid Lagt inn
region Region

Følg nye Fulltidsjobb, Oslo annonser på Facebook

106 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play


Søk