Gratis Annonse

Alle Annonser / Jobb og tjenester / Fulltidsjobb / Oslo
Annonsen "iOS-utvikler. Sopra Steria er en kompetansebedrift med et stort og voksende systemutviklermiljø." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for iOS-utvikler. Sopra Steria er en kompetansebedrift med et stort og voksende systemutviklermiljø. Over 3 (...)

Tilbyr jobb

iOS-utvikler.

Sopra Steria er en kompetansebedrift med et stort og voksende systemutviklermiljø. Over 350 av våre konsulenter arbeider med utviklingsrelaterte oppgaver og et satsningsområde hos oss er kundesentriske løsninger. Vi har et stort miljø som leverer prosjekter og kompetanse innen mobil, front-end, brukeropplevelse, tjenestedesign, interaksjonsdesign og grafisk design. Vi har et aktivt fagmiljø som mer enn gjerne deler kompetanse med hverandre, ikke bare ved kaffemaskina men for eksempel i faggruppemøter minst èn gang i måneden.

 

Til dette fagmiljøet er vi nå på jakt etter en iOS-utvikler som brenner for mobilutvikling og innovative løsninger. Vi ser etter deg som har erfaring med utvikling på iOS og som kan vise til konkrete apper/prosjekter du har utviklet.

 

I Sopra Steria får du delta i samfunnsnyttige prosjekter og lage løsninger som gjør hverdagen enklere for store brukergrupper. Av kunder kan vi nevne noen eksempler; Møllergruppen, Sparebank-1, NAV, Helsedirektoratet, Husbanken, Forsvaret, Politiet og Schibsted.

 

Din hverdag:

App-utvikling iOSJobbe ute i prosjekter og levere løsninger av høy kvalitet, som gjør våre kunder blide og fornøydeIdentifisere behov hos kunde, designe, prototype og utvikle innovative løsninger av høy kvalitetHolde deg faglig oppdatert på det mobil markedetVære delaktig i fagmiljøet; dele kunnskap, delta i diskusjoner ved kaffemaskina, på Yammer eller i faggruppemøter

Hva vi ser etter:

Fullført høyere utdanningKjennskap til det mobile økosystemetDu har erfaring med utvikling med Swift og Objective-C til iOSErfaring med RESTful Web Services og integrasjon mot backend-tjenesterErfaring med HTML5, CSS3, JavaScriptErfaring med Cordova eller andre kryssplattformrammeverkGode kommunikasjonsevner og flytende norsk muntlig og skriftlig (fluent in Norwegian)

Greit om du har erfaring med noe av dette:

NodeWebSocketsTestdreven utvikling (testrammeverk for mobilutvikling)Smidig metodikk (Scrum, Kanban)Øye for design og kjennskap til universell utformingKjennskap til synkronisering av online/offline innhold til mobile enheterErfaring fra samarbeid med UX-designere

Vi kan tilby:

En motivert og engasjert gjeng med utviklere og designere som brenner for sitt fagFaggruppemøter minst en gang i måneden med interne og eksterne foredragsholdere, her deler vi kunnskaper om nye trender i markedetSom utvikler hos oss får du samarbeide med et eget spesialisert team innen brukeropplevelse og grafisk designEn ekstra ferieuke (6 uker ferie)Et trivelig arbeidsmiljø i et selskap som 8 år på rad er kåret til en av Norges beste arbeidsplasserGode forsikrings- og pensjonsordninger, blant annet privat helseforsikringMange og varierte aktivitetsgrupper samt bidrag til medlemskap i SATS ElixiaBidrag til å dekke mobil og bredbåndBedriftshytter i Hemsedal, Lykkja, Kvitfjell og BeitostølenKontorer i 22-25.etg i Posthuset med Oslos beste utsikt!

Om arbeidsgiveren

Sopra Steria er et ledende internasjonalt konsulentselskap med en av markedets mest omfattende tjenesteporteføljer innen digitalisering. Selskapet tilbyr strategiutvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet har [nummer] medarbeidere i 20 land, og hadde omsetning på 34 milliarder kroner i 2015.
I Skandinavia sørger 1300 medarbeidere for en årlig omsetning på 1,8 milliarder kroner.
Sopra Steria har blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser ni år på rad.

tid Lagt inn
region Region

Følg nye Fulltidsjobb, Oslo annonser på Facebook

186 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play


Søk