Gratis Annonse

Alle Annonser / Kjøretøy / Bil / Innlandet
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Jeep Wrangler JL 2019 modell til salgs. Jeg og eksen min kjøpte den helt ny i slutten av Juni 2019, den (...)

Til salgs for 590 000,- kr

Jeep Wrangler JL 2019 modell til salgs.

Jeg og eksen min kjøpte den helt ny i slutten av Juni 2019, den har ingen skader eller problemer. Den står nå på Østlandet.

Bilen er i god stand og selges slik som den står, den ble kjøpt i Juli 2019 og har fulgt bil service, EU godkjent frem til 2023. Det er en god bil for alle som liker å dra på camping turer i skog og mark, og bilen kan kjøre over de fleste grus og gjørmeterreng og den har stort bagasjerom, plass til mye utstyr. Ekstra seter følger med, de kom med bilen, men den må omregistreres som Personbil for å kunne bruke de.

Utenom eget malt reservehjul deksel og klistremerke på siden, er bilen i original stand fra fabrikken. Den har vinterhjul/helårsdekk på seg nå, men sommerdekk følger med. Bilen kan trekke opptil 2495kg.

Send gjerne en melding hvis du er interessert. Visning og prøvekjøring kan avtales.
Jeep
JL
2019
13 500 km
Diesel
Automat
4x4 trekk, ABS-bremser, Airbag, Alarm, Cruisekontroll, EU godkjent, Elektriske speil, Elektriske vinduer, Hjul/dekk sommer, Hjul/dekk vinter, Kjørecomputer, Klimaanlegg (Air Condition), Navigasjonssystem, Oppvarmede seter, Parkeringsensor, Sentrallås, Servicehefte, Skinninteriør, Startsperre, Takluke, Xenonlys
Følg nye annonser på Facebook