Gratis Annonse

Alle Annonser / Jobb og tjenester / Fulltidsjobb / Oslo / Oslo
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Ønsker du å bygge deg en karriere innen salg og ledelse? Change Marketing gjennomfører prosjekter og k (...)

Stilling ledig

Ønsker du å bygge deg en karriere innen salg og ledelse?

Change Marketing gjennomfører prosjekter og kampanjer for flere av Norges største merkevarer. Change Marketing jobber med eksterne oppdragsgivere og interne prosjekter. Noen av prosjektene er innen finans, forsikring, retail, strøm, IT og telecom hvor vi operer mot privatmarkedet og bedriftsmarkedet.

CM har et stort fokus på å skape et kontinuerlig kompetanseløft innad i selskapet, slik at de ansatte skal kunne utvikle seg og få utfordringer på et kontinuerlig basis. CM tilbyr en rekke stillinger innenfor lettere salg og mer tyngre, krevende salg. På denne måten vil du kunne vokse som selger og bygge deg en solid karriere i salgsbransjen.

Vårt behov:
Vi ser etter deg som er ambisiøs og glad i å være i kontakt med andre mennesker. Du er målrettet og komfortabel med å by på deg selv. Du ønsker å lære mer om salgsbransjen og synes varierte utfordringer i ditt arbeid er viktig for motivasjon, prestasjonsevne og trivsel. Ønsker du å bli vurdert til en mer krevende salgsstilling ønsker vi at du har erfaring med salg. Ønsker du å begynne karrieren din innenfor salg er det ikke nødvendig med salgserfaring, da vi gir tilstrekkelig med opplæring.

Hva kan du forvente av oss?
-Opplæring
-Et kontinuerlig kompetanseløft
-Tett oppfølging
-Gode transparente IT systemer og en generell åpen tilnærming til bedriftens anliggende. Du skal føle deg trygg som ansatt i CM
-Utvikling og utfordringer tilpasset deg
-Gode lønnsvilkår
-Karriereveier
-Et profesjonelt, ungt og humørfylt arbeidsmiljø

Våre arbeidstider: : 09:00-17:00 man-fre eller 14:00-21:00 man-fre
Stillingsform: heltid med fast ansettelse.
Lønn: Fastlønn og provisjon etter avtale

Send oss din CV på [e-post]