Gratis Annonse

Alle Annonser / Eiendom / Bolig / Trøndelag / Trondheim
etasje, rom, møbel, interiør, bolig

Til leie for 6 000,- kr per måned

Lade Alle 27, Hybel 302, prisen månedlig er kr 5.600 + kr 400 for strøm, rommet er på 15m² i tredje etasje, det er også et lite kott for oppbevaring av private saker på rommet. Seng og klesskap hører til hybelen. Bad, kjøkken, fryser, felles areal med spiseplass og tv deles med 3 andre. Depositumet er rundt kr 20.000. Du vil signere kontrakt gjennom Northbridge eiendomsforvaltning.

Jeg er nåværende leietaker av denne hybelen, jeg må flytte på grunn av skolebytte, derfor hjelper jeg nå Northbridge med å finne en erstatter. Hybelen ligger sentralt på Lade, kort spasertur til mange butikker. Ladetorget, Bunnpris, City lade og Lade Arena er innen gå avstand. Skal du til sentrum er det bussplass nærme, buss linje. 2 går rett forbi hybelen og går igjennom midtbyen til Lund. Det er rolig atmosfære, ikke noe særlig bybråk.

Internettet er raskt og stabilt, det er kabel-tv (koaks) så download og opplastning er mer enn en vil trenge. Du må være obs på at det er trådløs tilknytning, ingen kabel på rommet. Min hobby er gaming, og jeg har ikke noe problemer med latency eller connection.

Jeg svarer gjerne på spørsmål så ta gjerne kontakt med meg, jeg kan også arrangere en omvisning av hybelen når som helst det passer deg.
Kontakt info er utilgjengelig i utlandet
166 stk. sidevisninger | Se statistikk
møbel
møbel
møbel
møbel
familie, vindu, møbel, soverom, etasje
bad, bad, springen, ventil, speil, badekar, vannklosett
Følg nye Bolig, Trondheim annonser på Facebook