Gratis Annonse

Alle Annonser / Eiendom / Bolig / Viken / Vestby
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Brevik/Son i Vestsolveien på Varden. Moderne leilighet med to soverom i hus fra 2015 til leie. God utsik (...)

Til leie for 10 900,- kr per måned

Brevik/Son i Vestsolveien på Varden. Moderne leilighet med to soverom i hus fra 2015 til leie. God utsikt og nærhet til sjøen. Ønsker ikke husdyr. Røyking ikke tillatt.
Stue og kjøkken i ett. Kjøkkenet har integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Veggmontert avtrekksventilator, kjøleskap og mikrobølgeovn. Flislagt bad med varmekabler i gulv og vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin som følger med og varmtvannsbereder på 120 liter. Egen inngang i underetasjen og stor terrasseplass på utsiden av leiligheten.
Få minutters gange til nærmeste strand og kun en kort sykkeltur til Son sentrum. Gangavstand til hovedvei hvor det er bussforbindelse til enten Sonsveien eller Kambo togstasjon. Fra Sonsveien stasjon til Oslo S tar det ca. 40 minutter med tog.
Er du/dere interessert så send en mail med presentasjon av deg selv og referanser så tar vi kontakt for å avtale visning.
Leilighet
53 m2
2 soverom
Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Hvitevarer, Kabel-TV, Rolig, Sentralt, Turterreng , Utsikt, Ventilasjon
Følg nye Vestby annonser på Facebook
Kjøp og salg Vestby...
404 likerklikk