Gratis Annonse

Alle Annonser / Eiendom / Bolig / Hedmark / Åmot
Annonsen "Romslig, praktisk og sentrumsnær 4-roms leilighet til salgs." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Romslig, praktisk og sentrumsnær 4-roms leilighet til salgs. Boligen har 3 soverom og åpen kjøkken/stu (...)

Pris er ikke oppgitt

Romslig, praktisk og sentrumsnær 4-roms leilighet til salgs.

Boligen har 3 soverom og åpen kjøkken/stueløsning med god plass til spisebord i mellom. Leiligeten er lys med hvit kjøkkeninnredning og laminert benkeplate. På det flislagte badet er det innlagt varmekabler og dusj med innfellbare dører. Vaskemaskin er det også opplegg for. Kabel-TV er det og bredbånd er det mulighet for.

Ut fra stuen er det en solrik balkong med overbygg og hellebelagt gulv. I tillegg til 3 soverom har boligen også 2 boder. En isolert innbygd bod fra balkong og en i et frittstående bygg på fellesområdet. Leiligheten er LHL-tilrettelagt.
Boligens energimerking: E
Utover det som måtte gjelde for borettslaget i fellesskap, er det ingen tinglyste servitutter eller heftleser.

Bygget er fra 2007 med OBOS og andelseierskap. Andel er på kr. 9773 som inkluderer andelslån, kommunale avgifter, renovasjon, kabel-tv, bygningsforsikring og vaktmestertjeneste som tar seg av blant annet snømåkking og gressklipping.

Togstasjon og busstopp er under 10 minutter i gange. Nærmeste matbutikk og bensinstasjon er under 200 meter unna. Sentrum er 350 meter unna, med alle fasiliteter som blant annet lege, tannlege, kino, bibliotek, kulturhus, butikker, frisør og restauranter. Glommastien, som er en naturperle, er også rundt 200 meter unna.

Et sosialt borettslag om en måtte ønske det.

Barnehage er under 200 meter for de som måtte trenge det. 1,7 km er det til barne- og ungdomsskole.

Adresse: J.R. Wiborgs Gate 37.
Gnr. 9, bnr. 29.
tid Lagt inn
Boligtype
Leilighet
Areal
77 m2
Antall soverom
3 soverom
Fasiliteter
Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Dyrehold tillatt, Garasje/P-plass, Kabel-TV, Rolig, Sentralt, Turterreng , Ventilasjon

Følg nye Åmot annonser på Facebook

122 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play


Søk