Gratis Annonse

Alle Annonser / Kjøretøy / Båt / Nordland / Hadsel
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Motorbåtkrybbe galv 3,5 Tonn Justerbar båtkrybbe i varmgalanisert stål. Kan justeres i høyde og bredde. (...)

Til salgs for 2 000,- kr

Motorbåtkrybbe galv 3,5 Tonn

Justerbar båtkrybbe i varmgalanisert stål. Kan justeres i høyde og bredde. Grå gummipute. Konstruert for flere kjølkonstruksjoner. Byggesett som lett kan transporteres i personbil og tar liten plass ved lagring.Motorbåtkrybben er produsert i solid varmgalvanisert stål.
•Høydejustering: [nummer] cm og 79 cm
•Breddejustering: [nummer] cm
•Breddejustering med intervall på 10 cm
•Materiale: Varmgalvanisert stål
•Gummiputer sikrer trygg og god støtte
•Store anleggsflater mot båtskroget
En krybbe som passer til mange båter
Dette er en ”all-round” krybbe som passer de fleste motorbåter innenfor angitt vektgrense.Foruten at båten står støtt og trygt, er båten plassert i passe høyde over bakkenivå slik at man lett kommer til når man skal arbeide under båten, legge på bunnstoff etc.

Justerbar i høyde og bredde gir stor fleksibilitet
Krybben er laget på en slik måte at man kan justere krybben både i høyden og i bredden. Dette gjør at krybben er svært fleksibel og kan tilpasses nøyaktig til båtens størrelse og skrogets form. På denne måten vil man få en svært god vektfordeling på krybben, noe som gjør at båten ligger stabilt og trygt.

Enkel å montere
Motorbåtkrybben består av enkeltdeler som er svært enkle å sette i sammen. Du trenger ikke verktøy for å montere krybben!
Husk at båten skal hvile på kjølen
Når du tilpasser krybben for båten din må du huske at båtens tyngde skal hvile på kjølen og ikke sidestøttene. Det er derfor viktig at du alltid bygger opp støttepunkter under kjølen som skal ta i mot båtens vekt. Krybbens sidestøtter skal kun stabilisere og støtte båten slik at den står trygt, ikke bære båtens vekt.

MÅ HENTES
Følg nye Hadsel annonser på Facebook
Kjøp og salg Hadsel...
132 likerklikk