Gratis Annonse

Alle Annonser / Eiendom / Bolig / Utlandet
svømmebasseng, pool, svømming, vann, fritid, avspasering, rekreasjon, aktivitet

Til salgs for 365 000,- kr

12 faste uker hvert år i flott andelsleilighet i Elviria nær Marbella. Inngjerdet parkmessig og særdeles barnevennlig område på 50 mål med 3 bassenger, 2 tennisbaner og restaurant ved bassenget. Gangavstand til stranden.

2 soverom med 4 sengeplasser, 1 bad. Terrasse med sol frem til omtrent klokken 12. Inngangsbilletten her er såpass lav at man mistenker dette for å være timeshare. Det er det altså ikke.

Har du lyst til å eie noe i Spania uten å binde opp flere millioner? Dette konseptet har fungert i 30 år, man får tro at det har livets rett.

Her kan du lett leie før du kjøper, det gir en trygghet for at du ikke kjøper "katta i sekken". Dette er høy kvalitet som dessverre altfor få kjenner til. Ulempen er at man deler leiligheten med andre, men det er ingen tredjepart som tjener penger på dette. Alle felleskostnader går til dekning av sameiets utgifter, altså som et vanlig norsk borettslag.

Elviria del Sol er et 50 mål stort inngjerdet område med basseng og tennisbaner. Det er gangavstand til strand, butikker og mange restauranter. Flyplassen i Malaga når du på 30 minutter, og bussturen inn til Marbella tar kort tid.

12 faste uker i nyoppusset leilighet med 2 soverom og 1 bad selges for 425.000 NOK. Synes du dette høres interessant ut er det bare å leie seg inn noen uker for å sjekke konseptet. I juli og august er det stort sett fullt (som eier har man to uker i juli eller august - avhengig av hvilke ukeandeler man eier - denne har uke 29 og 30), resten av året er det stort sett noe ledig kapasitet. Spesielt om våren og i perioden september-november er gunstig med hensyn til klima, da er det tilnærmelsesvis norske sommertemperaturer på Costa del Sol.

Konseptet passer best for dem som vil ha tilgang til leilighet i Spania, men som ikke vil styre med administrasjon. Det er også et fleksibelt konsept der eierne gjerne bytter uker med hverandre. Området er fullt av golfbaner. Det er også to tennisbaner på området kun for eierne. Ta gjerne kontakt for en uformell prat.

https://norskemagasinet.com/40-nyheder/nyheter/4491-boligfeltet-elviria-del-sol-fyller-30-ar-fortsatt-like-norsk

http://www.elviriadelsol.org/index.html

Vedlikehold, administrasjon og nøkkelutlevering håndteres av det lokale servicekontoret. Du slipper altså utfordringene med reparasjon og vedlikehold på en fritidseiendom som ligger langt unna hjemmet.

Andel 3 har ukene 11 til 16, 29 og 30 og 43 til 46. Man har flotte uker både om våren og om høsten. De andre andelene (1, 2, 4 og 5 har gjerne flere vinteruker i sine perioder).

Sjekk gjerne denne prisen opp mot selveide leiligheter med samme standard (425.000 delt på 12 ganger 52 uker). Det er bare å ta kontakt hvis du kun vil leie.
Leilighet
70 m2
2 soverom
Aircondition, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Hvitevarer, Kabel-TV, Møbler, Rolig, Sentralt
Kontakt info er utilgjengelig i utlandet
684 stk. sidevisninger | Se statistikk
pool, hotell, svømmebasseng, svømming, reise, luksus, rikdom, vann
reise, tre, natur, vann, arkitektur, landskapet, utendørs
Bilde nr.4 for 12 faste uker hvert år i flott andelsleilighet i Elviria nær Marbella.
Bilde nr.5 for 12 faste uker hvert år i flott andelsleilighet i Elviria nær Marbella.
soverom, seng, møbel, bolig, vindu
møbel
bad, bad, badekar, springen, ventil, speil
møbel
arkitektur, hage, reise, bygning, Tree, tilgang, bolig
luksus, rikdom, reise, vann, svømmebasseng, hotell, resort, sommer
møbel
plen, tre, plen, golf, arkitektur, reise, bolig, utendørs
vindu, møbel, bolig, interiør, sete
strand, vann, sand, materiale, reise, kyst, rekreasjon, aktivitet

Følg nye Eiendom annonser på Facebook
Kjøp og salg Eiendom... 259 likerklikk
Bli den første av vennene dine til å like dette

305 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play