Gratis Annonse

Alle Annonser / Jobb og tjenester / Tjenester / Østfold / Skiptvet
Annonsen "Pyntehjelp/arrangering/interiørkasse,bursdag,jubileum,selskap,bryllup. Sett personlig preg på din fe..." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Pyntehjelp/arrangering/interiørkasse,bursdag,jubileum,selskap,bryllup. Sett personlig preg på din fest! (...)

Tjeneste tilbys

Pyntehjelp/arrangering/interiørkasse,bursdag,jubileum,selskap,bryllup.

Sett personlig preg på din fest! Skal du ha bursdag,selskap,jubileum,bryllup,eller annen feiring?
Hjelp til å pynte lokalet?

Sammen med deg utarbeider vi en plan for dekorering som skaper et uttryk og en rød tråd som passer anledningen,lokalet,årstiden, dine ønsker og ditt budsjett.

1. Sammen med deg utarbeider vi en dekorplan som vi utfører til ditt arrangement/fest.Vi gjør hele jobben fra planlegging til innkjøp og gjennomføring.

2. Etter at dekorplanen er utarbeidet gjør vi alle innkjøp og leverer en ferdig kasse til deg med det dere trenger til festen.Du får selvfølgelig med dekorplanen som detaljert viser tips til hvordan pyntingen kan utføres.

3. Vi utarbeider en ferdig dekor og innkjøpsplan ut fra dine ønsker og budsjett.Du gjør jobben med selve dekoreringen/ eventuelt vi.

Du kan velge mellom ulike ferdigkonsept levert i kasse m/arrangeringstips eller vi kan sammen utarbeide tema og design som passer dine personlige ønsker.Kan også utarbeide egne dekorelement fra naturen som måtte passe temaet.
Trenger ikke kjøpe alt nytt har også ting for utlån.

Ta kontakt med meg for å utarbeide en uforpliktende samtale om hvordan jeg kan bidra for at ditt arrangement skal bli noe spesielt :)

Følg nye Skiptvet annonser på Facebook

374 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play