Gratis Annonse

Alle Annonser / Jobb og tjenester / Fulltidsjobb / Oslo
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Restaurantmedarbeider: - Arbeidsgiver: Royal Nawab Stillingstittel: Servitør Frist: Snarest Er du servi (...)

Stilling ledig

Restaurantmedarbeider: -

Arbeidsgiver: Royal Nawab
Stillingstittel: Servitør
Frist: Snarest
Er du servitør med selvtillit, eller en stødig restaurantmedarbeider med stort pågangsmot? Vi søker etter et helt stjernelag som ønsker å jobbe heltid, deltid og ekstrahjelp på våre nye restauranter i Oslo.
I Royal Nawab brenner vi for å gi våre gjester fantastiske mat- og serviceopplevelser. Vi inviterer våre gjester til nydelig mat i hyggelige omgivelser, og med god stemning og service fra våre herlige medarbeidere.

Som servitør er du stjerna på gulvet; vårt ansikt utad. Du utstråler våre verdier, er glad i andre mennesker og gir alltid det lille ekstra til våre gjester. Du sørger for at de trives, føler seg sett, og gjør som oss, nemlig forelsker seg i det fantastiske konseptet Royal Nawab er.

Vi søker deg som:
• Du er utadvendt, blid og liker å være med andre mennesker i alle aldere
• Du er minimum fylte 16år
• Bidrar til et godt arbeidsmiljø
• Er serviceinnstilt og fremover lent
• Trives i et hektisk arbeidsmiljø med høyt tempo
• Har et godt øye for kundeopplevelser med det lille ekstra
• Ønsker å få mer kunnskap om hvordan gi best kundeservice
• Du behersker Norsk eller Engelsk som språk

Du kan forvente god opplæring hos oss. Royal Nawab er en stor arena med gode muligheter for faststilling.

Om arbeidsgiveren
Så fint at du vil vite mer om Royal Nawab. Vi ser alltid etter dyktige folk.

Om oss
Med mange fornøyde spisesteder som kommer gjennom dørene hver dag, er Royal Nawab stolt av å tilby utmerket service og høye mengder gjennomgående vakker mat. Vår spektakulære Restaurant gjør Royal Nawab til det perfekte valget for anledninger og begivenheter av alle stiler i Oslo.Royal Nawab har utviklet seg til en velsmurt maskin som kan ta imot mer enn tusen mennesker på en natt. Vi er mer enn bare en restaurant, Royal Nawab har fasiliteter, logistikk og arbeidskraft for å håndtere store firmaarrangementer, fester!

Derfor lykkes vi
Forretningsidéen er rå. Fantastisk Pakistansk mat laget ferskt i restauranten med høy kvalitet. Topp konseptet med smakfulle lokaler, et brennende ønske om at gjestene skal føle seg ivaretatt, også når tempoet er høyt – så har du oss. Hverdagen vår er preget av action, humor og glede, dedikasjon. Vi er stolte over teamet vårt, og tar vare på hverandre. Føler du deg hjemme hos oss?

Er du klar?
Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Send mail med søknad og CV. Marker mail med stillingstypen (heltid, deltid eller ekstrahjelp) Vi ser fram til å høre fra deg!

Mail: [e-post]
Sted: Trygve Lies Plass1, 1051 Oslo
Bransje: Restaurant
Arbeidstider: 11-23 Mandag - Søndag
Følg nye Oslo annonser på Facebook
Kjøp og salg Oslo ...
855 likerklikk