Gratis Annonse

Alle Annonser / Eiendom / Bolig / Hordaland / Bergen
Annonsen "Rom ledig i meget fin leilighet i rolige Løbergsveien 62." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Rom ledig i meget fin leilighet i rolige Løbergsveien 62. Leiligheten består av 5 soverom, fint fellesom (...)

Til leie for 4 250,- kr per måned

Rom ledig i meget fin leilighet i rolige Løbergsveien 62. Leiligheten består av 5 soverom, fint fellesområde med TV, sofa og spisegruppe. Leiligheten har 2 bad med dusj og toalett. Badet i overetasjen har en helt ny kombimaskin for vask/tørk. Begge badene har god standard med elektrisk varme i gulvene.

Ellers har leiligheten et fint kjøkken med utsikt ut over Bergen sentrum og mot Ulriken. Godt med skap og benkeplass, samt 2 store kombiskap med frys og kjøl. Det som trengs av kjøkkenredskaper, servise mm er tilgjengelig i leiligheten.

Leiligheten har en stor takterrasse/vinterhage som kan brukes både sommer og vinter.

Inkludert i leien er TV og internett.

Strømavtale vil bli overført til leieboer som selv betaler for dette.

Leiligheten ligger i gang-og sykkelavstand til både Universitetet i Bergen, Høyskolen på Vestlandet, Haukeland Universitetssykehus og BI på Marineholmen. Det er ca 40 meter til nærmeste busstopp hvor 10 bussen går med hyppige avganger mot sentrum. Ellers er det 5 minutters bybanetur til Bergen sentrum fra bybanestoppet på Danmarkesplass som ligger få minutters gåtur unna leiligheten.

Like ovenfor ligger nabolagets populære "Løvstien". Dette er en opplyst og gruset turvei som går langs store deler av Løvstakken. Perfekt for deg som liker å løpe. Herfra går også turstien videre opp til Løvstakken, som er ett av byens populære "7- fjell" og kan friste med 360 graders panoramautsikt på toppen.

Rommet har seng og oppbevaringsmulighter. Det er mulig å bruke egne møbler om ønskelig på soverommene, vi tilpasser oss deg. Det vil bli opprettet en depositumskonto for rommet, og depositum er 2 måneders leie.
tid Lagt inn

Følg nye Bolig, Bergen annonser på Facebook

196 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play