Gratis Annonse

Alle Annonser / Eiendom / Tomt / Trøndelag / Skaun
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for 2 romslige boligtomter sentralt i Eggkleiva, til salgs. Adkomst Tomtene befinner seg i enden av Saglyk (...)

Til salgs til høystbydende over 500 000,- kr

2 romslige boligtomter sentralt i Eggkleiva, til salgs.

Adkomst

Tomtene befinner seg i enden av Saglykkja i Eggkleiva.
Det er bussholdeplass nede ved krysset Skaunavegen/Byavegen kun 3 minutters gangavstand unna, hvor det går skolebuss. Her går det også rutebuss ned til Børs-krysset (E39), som korresponderer med rutebuss videre til Trondheim/Fannrem/andre region-ruter.
På Børs-krysset er det også pendler-parkering.

Beliggenhet

Tomtene ligger i tilknytning til allerede eksisterende boligfelt i Eggkleiva.
- Her er det enkelt å koble seg til det kommunale vann- og avløpsnettet.
- Det er også lagt høyhastighets fiber fra NTE i dette boligfeltet.

I nabolaget har du flott turterreng, sommer og vinter. På sommeren kan man bade i det nærliggende Laugen-vatnet, og på vinteren er det duket for isfiske! Det er også andre vann i rimelig nærhet.

Villastrøket har egen leikeplass og ball-løkke, og samfunnshuset i Eggkleiva har forskjellige arrangement for store og små. Eggkleiva vel-forening er aktive, og søker man lengre ut, så kan bygd og kommune by på mange aktiviteter for alle aldersgrupper. Her er det godt å bo!

I Eggkleiva får man det beste fra to verdener: Man bor sentralt, men samtidig veldig landlig, 5 minutter fra E39. Så drømmer du om å bo på landet, men er avhengig av å jobbe i Trondheim, så går det rimelig greit å pendle med buss/bil. Med din egen høyhastighets fiber helt inn til husveggen, slipper du å dele på hastigheten med naboene når du ønsker å jobbe hjemmefra.

Beskaffenhet

2 tomter på ca 1 mål hver. Oppgitt pris på høystbydende over kr [nummer] ,- er pr stykk.

Tomtene ligger i grensa til villastrøk, regulert som boligområde i Eggkleiva. Tomtene er tildels skrånende, i terreng benyttet til beite i dag.

Hvis det er interesse for dette arealet, vil det søkes om dispansasjon og fradeling fra dagens LNF-eiendom (gnr. 155, bnr. 10). Tidligere undersøkelser hos kommunen viste seg positive til fradeling pga den nære tilknytningen til eksisterende boligområde, og dens infrastruktur. Ved innvilget fradeling og dispensasjon fra LNF, må bygg påstartes innen 3 år, derfor vil jeg ikke starte den formelle prosessen før jeg har kjøper(e) klar.

Regulering

LNF i dag, må søkes om dispansasjon til boligformål hos kommunen. Ligger i område hvor det i reguleringsplanen for boligområdet er tatt høyde for å utvide dette boligområdet i nordgående retning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 5029
Gårdsnr: 155
Bruksnr: 10
Boligtomt
Salg
1000 m2
Bilvei frem, Båtplass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Turterreng, Utsikt
Følg nye Skaun annonser på Facebook
Kjøp og salg Skaun...
140 likerklikk