Gratis Annonse

Alle Annonser / Kjøretøy / Båt / Udefinert region
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Scampi 30 ...ligger i malmø til salgs ... lei av å selge, så den går enten den 26..eller jeg lar vær å s (...)

Til salgs for 90 000,- kr

Scampi 30 ...ligger i malmø til salgs ... lei av å selge, så den går enten den 26..eller jeg lar vær å selge,,, selges grunnet liten tid i sommer.. selges til Høstpris. https://www.blocket.se/malmo/Scampi_30_Mk_IV_Siste_mulighet_26_06_ [nummer] .htm?ma=1 Scampi 30 MK4 74`, ."Vita Mia" er en velutrustet, Rask og lettseilt familieseiler, der alle fall og rev, er lagt til cockpit, så den kan enkelt seiles alene. Gode løsninger og mye plass.
2 storseil av god kvalitet og Genoa på en Furlex 200S av god kvalitet.
Riggen er det justeringer i alle vinkler, og det er to sett salingshorn i masten(til dem som vet hva de snakker om ;)..så her får man alt.
Sprayhood og Bomkapell
Nytt bord ute i Cockpit
"Ny" Nanni Diesel 15 HK 2005, med Fast aksling.
Ny Garmin 7 SD(Kartplotter, Ekkolodd/Sonar(ikke montert),Ais(f. VHF),
Ny VHF m AIS med tilkobling til PC/Mac, og Open CPN og Verdenskart,
Ekstra VHF, og 2 antenner,
Ebersprecher D4 dieselvarmer. Starter Alltid
Quicksilver gummibåt. God stand
Yamaha 4Hk, Ubrukt, inkl brakkert.
Toalett/Vask og Skap (mulighet for septik)
6 sengeplasser
Autopilot Autohelm 1000, Fungerer fint
Stereo
Brannslukningapparat,
Anker, inkl kjetting og tau, samt fortøyning osv sov.
Kartbord..masse Papirkart, med oppgradert bryterpanel/el anlegg.
Opplegg for landstrøm.
Fullt utstyrt bysse, Spritkøk og Søt og saltvann i springen og Kjølerom
Nye Dynesett & Tepper
Vindmåler i ukjent stand "Silva" og et solcelleanlegg i ukjent stand...
2 batterier av noe eldre årgang, inkl batterilader.
Vindgenerator 300W (ikke montert).
Klappstoler ute(kun det beste)
Båten ligger i Malmø og nå skal den selges innen 26.06. og får jeg ikke 90.000 for alt dette, så tar jeg den med meg til Norge..er allerede på minus, og kjøpte denne båten i september, for jeg skulle til Portugal og bo i den der, men pga jobb så kan jeg ikke i år,..så dette er høstpris, men den er oppgradert endel.. kan og oppgraderes med Livbåt, "Ny" Genoa(stor), Nytt solcelleanlegg 100w,Overlevingsdrakt (eldre type)...vil man ha det og med så er det 100.000, men man må gi meg beskjed på forhånd, for jeg tar med meg ting for seiltur og endel jobb(1000km å kjøre)!... så skal man ha en God båt for en billig penge, som varer i Mange år til, så er dette båten. Visning... 25-26.06 ...etter det laster jeg båten opp, og setter seil.. Så er bare å sette seg ned å tenke, en slik båt kommer ikke ofte. men det plager ikke å beholde den ;) ...PS Seriøse hendvendelser.. har svart så mange nå som bare er nyskjerrige, at er litt av grunnen jeg er lei av å selge, og heller seiler den til Norge.. Nei lurer dere på havneplassen jeg har, så spør Havnesjefen, jeg har plass der... Mvh Nordbaggan;D ...til dere Nordmenn.. dette er Stedet å begynne seilferie, Limhamnen jeg ligger i er 5 stjerners havn, København ligger rett over fjorden, Tyskland, Polen, Kielkanalen... er rett og slettt en Perfekt begynnelse på en Seilferie ;)
Følg nye annonser på Facebook