Gratis Annonse

Alle Annonser / Eiendom / Hytte / Viken / Nore og Uvdal
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Eldre setertun samt skogshytte leien ut på åremål i en periode på 5 år til selvkost mot at setern og hyt (...)

Til leie for 100,- kr per måned

Eldre setertun samt skogshytte leien ut på åremål i en periode på 5 år til selvkost mot at setern og hytta bli renovert til beboelig standard. Skogshytta ligger på ca 500 moh og inntil en skogsbilveg. Veien blir normalt ikke brøytet om vinteren men hytta er tilgjengelig med ski (ca 2 km fra offentlig vei/parkering). Seteren ligger ca 1 km fra hytta på ca 600 moh. I dag går det en enkel traktorvei opp fra hytta til seteren. Det må påregnes betydelig renovering på seteren, men til gjengjeld kan dette bli en meget sjarmerende plass. Stedet passer nok best for personer som er friluftsinteressert og ikke redd for å ta i et tak. Jeg vil være behjelpelig med transport av materialer og i noe utstrekning praktisk arbeid med renoveringen. Du/ dere trenger ikke ha noen håndveksmessig utdannelse eller erfaring, men lyst til å skape noe. Sammen skal vi nok finne de riktige løsningene.

Meningen er at dette skal være en vinn-vinn situasjon hvor ytelser/motytelser tilstrebes å være omtrentlig lik.

Det viktiste for meg at du/dere som leier har en god plan for stedet, setter pris på det litt enkle, er både filosofisk og praktisk anlagt og til å stole på.

Jeg ser for meg at dette setertunet kan bli meget sjarmerende, og mulighetene burde være mange. Det er relativt enkel adkomt til snaufjellet fra seteren med blant annet mulighet for fiske.

Ved spørsmål send meg en melding.
Innlandet
Følg nye Nore og Uvdal annonser på Facebook