Gratis Annonse

Alle Annonser / Eiendom / Bolig / Oslo / Oslo
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Hei. Vi er en liten småbarnsfamilie som søker en ny bolig vi kan flytte inn I. vi søker en leilighet I s (...)

Ønskes leid

Hei. Vi er en liten småbarnsfamilie som søker en ny bolig vi kan flytte inn I. vi søker en leilighet I stovner omerådet da paga jobb, og at våre barn går på barnehage I stovner. Vi er veldig ryddig og liker og ha det I orden, vi røyker ikke har ikke dyr og vi fester ikke. Leiligheten kan være umøbelert, delevis møblert. Vi er fleksible på innflyttningsdato, vi kan betale ca 12000/13000 MAX med Internett, tv,varmtbann/kaldtvann strøm og parkeringsplass ink I leien da vi har bil.

Og Vi kan leie for 10000 kr per mnd uten Noe ink I leien. Vi søker en leilighet fks I ett borettslag,rekkehus,enebolig el.l NB vi ønsker ikke og leie kjellerleilighet,sokkeleilighet eller hybel. Vi søker en leilighet med god standard. vi kan stille med depositums garanti fra husleie.no eller lignende. vi har fast jobb og fast inntekt og gode referanser fra tidligere, og om ønskelig kan det fremvises ikke NØL om du/dere har en leilighet I lik beskrivelse som du/dere ønsker og leie ut vi ser frem til og høre fra deg/dere og komme på visning :-)
Leilighet