Gratis Annonse

Alle Annonser / Jobb og tjenester / Deltidsjobb / Vestland / Kvam
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Småjobb/oppdrag/teamsamling 1-2 dager lokalt i Kvam på Hardangerfjord Hotell/mulighet for hjemmekontor/e (...)

Stilling ledig

Småjobb/oppdrag/teamsamling 1-2 dager lokalt i Kvam på Hardangerfjord Hotell/mulighet for hjemmekontor/evt reise/kost/losji kan avtales dekket :-)

Trenger en eller flere nøyaktig, flink, driftig sekretær/kontormedarbeider/Digital-social designer/kompetanse til et kort sammensattoppdrag som kan bli forlenget og tilpasset flere. Gjerne erfaring innen juss, offentligforvaltning, evt. regnskap, men ikke et krav om en lett kan finnerette ressurser digitalt som kan veilede. Oppgaven vil gå ut på å renskrive/formaliser notater, eposter og dokumenter(privatrettslig), utforming av rapporter, enkle regnskap og budsjetter, lage bilag/kvitteringersamt en del avlastningsoppgaver/praktiskegjøremål. Det er også ønskelig med noekunnskap om sosiale medier, bruk av enkel design og bilderedigering da noen avarbeidsoppgavene kan være knyttet til nettsalg.
Personlige egenskaper
• Positiv holdning og gode samarbeidsevner.
• Vær ansvarlig, selvgående og en lagspiller.• Fleksibel, strukturert, målrettet, kreativ og løsningsorientert.
• Gode kommunikasjonsevner
Holder til i Bergen/omegn, transport/logistikk i forbindelse med arbeidet kan avtalesnærmere. Mulighet for både hjemmekontor og arbeidsmøter over 1 til 2 dager.
Dette er en ad-hoc jobb som haster. Oppstart snarest. Send meg noen ord + tlf nr. på Messenger/SMS hvis du er interessert, så ringer jeg deg. Mulighet for flere oppdrag etter dette.
Følg nye Kvam annonser på Facebook
Kjøp og salg Kvam...
648 likerklikk