Gratis Annonse

Alle Annonser / Jobb og tjenester / Fulltidsjobb / Oslo
Annonsen "Søker DevOps til blanke ark." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Søker DevOps til blanke ark. Teknograd AS ble stiftet i 2002 som en leverandør av IT-driftstjenester, m (...)

Tilbyr jobb

Søker DevOps til blanke ark.

Teknograd AS ble stiftet i 2002 som en leverandør av IT-driftstjenester, men historien starter enda tidligere enn det. Tre erfarne IT-konsulenter hadde lenge arbeidet med ideen om å etablere et IT-selskap som virkelig kunne utgjøre en forskjell for kundene og skape langsiktige kundeforhold med gevinst til begge parter. Samsvarende ideer, store mengder pågangsmot, tusenvis av arbeidstimer og et fåtall kunder som ga de første ”Teknograderne” tillit, det har gjennom årene gitt et selskap som i 2014 passerte 50 millioner kroner i omsetning.

*nix DevOps

Kjenner du deg litt igjen her?


Vi ser stadig behov for å levere tjenestene våre raskere til våre kunder og må derfor kunne automatisere så mye vi kan, av både dagens og fremtidens prosesser. Vi er ikke gode nok på dette og trenger derfor noen som kan komme ned pipa vår med en sekk full av kompetanse. Vi liker buzzwords sånn omtrent like mye som de fleste, men har laget en liten ordsky nedenfor for å indikere litt kompetansen vi mener vi er ute etter.

Så hva skal gjøres?Jobbe med preventivt vedlikehold av tjenesteneUtføre endringer og oppgraderingerNyutvikling og effektivisering av tjenesteneMøter + annet prosjektarbeidSnakke litt med kundene våreBittelitt brannslukkingSå hva tenker vi du har av erfaring for å kunne gjøre dette?Du har minst 5 års erfaring med Unix-driftDu har erfaring med større eller komplekse IT-miljøerDu kan nok om kode til å se gjennom andres kode for å feilsøke ytelsesproblemerDu snakker og skriver flytende engelskDu snakker og skriver godt nok norsk til å forstå denne annonsen uten Google Translate, og kan vise til en veldig rask språklig utvikling… og hvilke personlige egenskaper står øverst på ønskelista? Nok villighet til å lære nye ting siden det er viktig for oss å henge medPraktisk og pragmatisk tilnærming til problemer, sånn at kundene både blir hørt og fornøydeStruktur og selvstendighet nok til å kunne ta tak i nye utfordringer uten micromanagementHva kan vi tilby? Du får jobbe i en liten og uformell organisasjon som har fokus på resultatFrihet til å lage de tjenestene og løsningene du mener er bestAnsvar = fleksibilitetFine lokaler i Galleri Oslo, så nært kollektivtilbudet man kommer

Høres dette ut som noe som kan passe deg? Hos oss trenger du ikke å skrive en lang søknad, vi trenger bare nok informasjon fra deg til å vurdere erfaringsbakgrunnen din. Det kan for eksempel være en CV eller en LinkedIn-profil.

tid Lagt inn
region Region

Følg nye Fulltidsjobb, Oslo annonser på Facebook

181 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play


Søk