Gratis Annonse

Alle Annonser / Jobb og tjenester / Fulltidsjobb / Trøndelag / Trondheim
Annonsen "Spennende stilling innen salg og digital markedsføring." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Spennende stilling innen salg og digital markedsføring. Arbeidsgiver: Avi media as Stillingstittel: Tra (...)

Stilling ledig

Spennende stilling innen salg og digital markedsføring.

Arbeidsgiver: Avi media as
Stillingstittel: Trainee Medieselger
Frist: Snarest
Varighet: Fast

Digitale Medier 1881 har startet på en svært spennende digital reise på vei mot den prefererte digitale mediepartneren for små og mellomstore bedrifter. For å kunne gi kundene våre de beste forutsetninger for optimal tilstedeværelse på nett tilbyr vi i tillegg til synlighet i 1881s kanaler også produksjon av attraktive og moderne nettsider samt Google annonsering og Display annonsering på Norges største nettsteder som f.eks VG og Dagbladet.

Feltsalgsteamet i 1881 ser nå etter en sulten og ambisiøs Trainee salgskonsulent til vårt team i Trondheim. Her jobber vi på tvers av forskjellige annonserings- og teknologiplattformer for å kunne tilby annonseringsløsninger som tidligere kun har vært tilgjengelige for store merkevarer. Vi er 100% medie- og plattformuavhengige, og jobber kun for å tilby de beste løsningene.

Vi vil ha fokus på utdanning og utvikling. I opplæringsfasen vil det ved siden av relevant kursing være møtebooking samt deltakelse i kundemøter sammen med våre erfarne seniorselgere. Gjennom vårt karriereprogram vil du delta i forskjellige opplæringsmoduler som vil hjelpe deg til å tilegne deg kunnskap om grunnleggende nøkkelprosesser innen vårt selskap. Du vil få faglig utvikling og forståelse innen utvalgte fagområder og emner. Du vil også lære deg arbeidsmetodikk, metoder og verktøy som hjelper deg å sikre suksess hos oss.

Arbeidsoppgavene vil bestå av møtebooking og gjennomføring av kundemøter. Som Account Manager har du ansvar for kontinuerlig dialog med nye kunder samt videreutvikling av eksisterende kundeportefølje. Vi trenger deg som evner å se kundens behov og som tørr å utfordre ved å finne de beste løsningene basert på vår produktportefølje.

Vi tilbyr:

• En arbeidsplass med en av Norges sterkeste merkevare i ryggen

• Fullstendig salgsopplæring/ oppfølging og kontinuerlig utvikling

• En spennende og fleksibel arbeidshverdag med varierte oppgaver

• Representativ og resultatorientert lønn med garanti + provisjon og bonuser

• Godt arbeidsmiljø som består av engasjerte og hjelpsomme medarbeidere

• Mange sosiale events og happenings

• Et mangfold av konkurranser og premiering

• Mulighet til å bli med på årlige turer til eksotiske reisemål

• En travel og inspirerende hverdag

• Moderne lokaler, med kantine på Tiller

Vi er interessert i deg som:

• Har lyst til å lære og utvikle deg som medieselger

• Har gode kommunikasjonsegenskaper og behersker norsk muntlig og skriftlig

• Er målrettet og resultatbevist

• Er selvstendig og ryddig

• Er punktlig og profesjonell

• Motiveres av resultatbasert lønn og lyst til å tjene godt

• Trives i i et hektisk miljø og jobber godt i team

• Har stå-på-vilje

Kanskje er du en som elsker å jobbe med salg, og ser etter et sted for å utvikle deg videre? Eller kanskje du er et salgstalent og trenger salgserfaring? Eller kanskje du rett og slett bare ønsker deg din første viktige salgsjobb? Uansett hva - så kan dette være jobben og stedet for DEG! Våre selgere skal være konkurransedrevne og sulten på suksess, og vi er opptatte av et godt arbeidsmiljø

Hvis du mener at det er nettopp deg vi leter etter, send oss en utfyllende søknad med oppdatert CV

Om arbeidsgiveren:
Avi Media as er et regionskontor for et av Norges største merkevare, opplysningen 1881.
Digitale Medier 1881 representerer den digitale satsningen til merkevaren Opplysningen 1881, og har tjenester tilgjengelig på 1881.no samt iOS og Android apper. I tillegg har 1881.no nettsteder som eiendomspriser.no og regnskapstall.no. Utover annonsering på egne tjenester tilbyr også selskapet digitale løsninger knyttet til hjemmesider, søkemotormarkedsføring, annonsering på sosiale medier samt annonser på andre eksterne nettsider. Digitale Medier 1881 omsatte i 2017 for 168 millioner kroner, og oppnådde et driftsresultat på 36 millioner kroner. Totalt på sine egne digitale flater har selskapet i snitt ca. 1,4 millioner unike ukentlige brukere. Merkevaren 1881 er samordnet via 1881 Group AS, som eier Opplysningen 1881 AS og Digitale Medier 1881 AS. Se regnskapstall.no for mer informasjon. Bak disse selskapene står Kistefos AS hvor Christen Sveaas er grunnlegger og eier.
Avi Media AS
Markedsføring og annonsering
Salg / Løsningssalg,Salg / Telefonsalg

Følg nye Fulltidsjobb, Trondheim annonser på Facebook

374 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play