Gratis Annonse

Alle Annonser / Jobb og tjenester / Fulltidsjobb / Hedmark / Stange
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode= [nummer] Stange Energi AUS AS er entreprenørselska (...)

Stilling ledig

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode= [nummer]

Stange Energi AUS AS er entreprenørselskapet i Stange Energi. Vi utfører et vidt spekter av tjenester innen bygging, vedlikehold og rehabilitering av høy- og lavspent distribusjonsnett, pluss tjenester innen regionalnett.

Vår oppdragsmengde er stadig økende og vi søker flere dyktige, motiverte kollegaer med godt humør. Vi søker også etter deg som er nyutdannet og ønsker å jobbe i et seriøst selskap med god kompetanse.

Noen av arbeidsoppgavene:

Bygging av linje - og kabelanlegg
Drift og vedlikehold av distribusjon og regionalnett
Arbeid under spenning
Kvalifikasjoner:

Fagbrev som energimontør
Førerkort klasse B
Behersker norsk muntlig og skriftlig
Bosted Hedmark/Akershus er en fordel da hovedarbeidssted er på Stange.

Personlige egenskaper:

Våre kjerneverdier er pålitelighet, arbeidsglede og kompetanse. Dersom du er den rette, identifiserer du deg med disse verdiene. Du har også glimt i øyet og bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr:

Et spennende og sosialt godt arbeidsmiljø, her kan du få utvikle deg både faglig og som person. Vi har gode lønns- og arbeidsvilkår og er stolte av jobben vår.

Vil du bli en del av teamet vårt? vi gleder oss til å høre fra deg.

For mer informasjon om stillingen kontakt seniorrådgiver i Adecco Select, Hilde Bolstad: [nummer] | [e-post] - Dette er en fast stilling hos Stange Energi AUS, Adecco Select bistår med rekrutteringen

Om Stange Energi AUS AS

Vi er entreprenørselskapet i Stange Energi. Vi utfører nybygging og vedlikehold innen stømdistribusjon og gatelysanlegg. I tillegg har vi bred kompetanse på Arbeid under Spenning. Stange Energi AUS AS tilbyr et vidt spekter av tjenester innen bygging, vedlikehold og rehabilitering av høy- og lavspent distribusjonsnett. Vi kan også tilby tjenester innen regionalnett bygget med trestolper. Vår spesialkompetanse innen arbeid under spenning gjør det mulig for oss å utføre mange arbeidsoppgaver uten utkobling.

Bli bedre kjent med oss her: Stange Energi AUS og Stange Energi
Følg nye Stange annonser på Facebook
Kjøp og salg Stange...
408 likerklikk